Гадателката на Берлускони предрече сватбата на Бойко Борисов

Гадателката на Берлускони предрече сватбата на Бойко Борисов
„Борисов ще смени трима министри през есента. Трусовете в кабинета се очакват през октомври“, добави гадателката. Снимка: slusham.com
A A+ A++ A

Премиерът Бойко Борисов ще се ожени за Цветелина Бориславова преди края на политическата си кариера, предрече Теодора Стефанова – българската гадателка, чиито услуги ползваше бившият италиански министър-председател Силвио Берлускони.

„Бойко Борисов все пак няма да изчака финала на политическата си кариера, за да се венчае“, каза Стефанова в телефонно интервю за в. „Стандарт“.

„Жената до него ще е Цветелина Бориславова. Свързани са, карма му е!“, каза още тя.

„Борисов ще смени трима министри през есента. Трусовете в кабинета се очакват през октомври“, добави гадателката.

Според нея ГЕРБ ще спечели още един мандат, но в коалиция.

„Бойко ще преживее 2-3 предателства през 2013 година, но той е боец. Ще преглътне горчивия хап и ще стане още по-силен“, продължи Стефанова.

По думите й след време ще има напрежение между Росен Плевнелиев и ГЕРБ.

„След 5 години съвсем друга ще е политическата сцена у нас. Нови партии и движения ще навлязат в парламента. Жените ще превземат лидерските постове“, каза тя.

„2013-а ще е напрегната за България. Ще има скандали в енергетиката, културата, земеделието. Страната ни няма да излезе от кризата и през следващите 10 години. Нова емиграционна вълна ще изтегли българи зад граница. На тяхно място ще дойдат емигранти от Азия“, предвижда още гадателката.

Според нея идната пролет България ще влезе в Шенген. Страната също ще изиграе и ключова роля на Балканите при вълнения в Македония и Сърбия. България ще е миротворец при решаване на конфликт.

Друга валута ще замени еврото през 2016–2017 година. В ЕС ще има много скандали, много напрежение.

Сергей Станишев ще бъде избран за президент на ПЕС, а Георги Първанов ще направи нещо ново и ще обедини много разочаровани хора около себе си.

„Промени ще настъпят в целия свят. Тази система ще свърши – задава се нова ера, в която богатите ще се научат да помагат на бедните. Нарича се облагородяване и оцеляване. Никога няма да живеем както досега. Трябва да се обърнем към Бог и към духовното“, категорична е Стефанова.

#Теодора Стефанова #гадателка #Силвио Берлускони #Бойко Борисов #премиер на България #Цветелина Бориславова #сватба #ГЕРБ #Росен Плевнелиев #Президент на България #криза #Шенген

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници