Убиецът на 22-годишния Николай планирал покушението

Убиецът на 22-годишния Николай планирал покушението
В понеделник СГС наложи най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ на 31-годишния Адриан Ангелов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Адриан Ангелов, който призна за жестокото убийство на 22-годишния Николай Йорданов, изчезнал в средата на юни, е планирал действията си.

„Твърде малка е разликата между един убиец и един нормален човек“, каза пред bTV директорът на Института по психология към МВР Неделчо Стойчев.

Той уточни, че хората имат способността да мислят, че това, което се случва, не ги засяга, защото не могат да извършат убийство като това, което е сторил Адриан с Николай.

Според Стойчев Адриан има свръхпретенции. По думите на експерта убиецът не е бил на работа, защото все не е бил доволен от нещо.

Неделчо Стойчев каза още, че Адриан дори не е порядъчен човек, защото не си е плащал сметките в пицарията, в която са се запознали с Николай.

Според експерта убийството е било планирано много ясно и точно от Адриан. Психологът уточни, че Николай е бил човек, който лесно се доверява и бързо помага на хората, което е помогнало на убиеца му.

Неделчо Стойчев съобщи също така, че съпругата на Адриан се е опитала да изгори една от откраднатите пити от буса на Николай.

Той уточни, че жената не е знаела за извършеното от нейния съпруг, но е била наясно, че кашкавалът е бил откраднат.

Психологът посочи, че не е оказван натиск върху Адриан, за да си признае за стореното. По думите му убиецът е изпитал самосъжаление за това, че животът му се променя, след като е бил задържан.

#Адриан Ангелов #убийство #Николай Йорданов #Неделчо Стойчев #психолог #директор на Института по психология към МВР

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници