Ортис предрече: Кобрата няма да издържи и два рунда срещу Джошуа

Ортис предрече: Кобрата няма да издържи и два рунда срещу Джошуа
източник:wikipedia.bg
A A+ A++ A

Официалният претендент за световната титла на Антъни Джошуа във версия WBA Луис Ортис прогнозира ужасяващо падение за Кубрат Пулев. Почти сигурно Кобрата ще се изправи срещу британеца в битка за пояса на IBF, а кубинецът прави всичко възможно да измести мача във времето и да пререди Пулев за бой с Ей Джей. Ортис каза, че нашият боксьор няма да издържи повече от два рунда срещу британеца, информира Sporta.bg

"Смея се на това, което Антъни написа, че се бие с най-добрите и за своята чест, а не за парите. Аз съм най-добрият на WBA, а той отказва да се срещне с мен. Предпочита да оваканти пояса, отколкото да се качи на ринга срещу мен. В такъв случай как така избира най-трудните си съперници? Това изобщо не е вярно, даже е много смешно. Защо не се откаже от пояса на IBF и не зареже Пулев, за да боксира с мен? Защото предпочита парите и лесната победа. А феновете ще разберат какво имам предвид, когато този мач се осъществи. Кубрат няма да издържи и два рунда. Той е лек съперник. Хората ще видят, че съм прав", избухна 38-годишният кубинец, цитиран от "Тема Спорт". 

Ортис няма поражение в кариерата си, като е побеждавал 27 пъти на ринга. Антъни Джошуа също не е губил никога - британецът е завоювал 19 победи в професионалния си път. Кобрата пък има 25 победи в 26 срещи, като загуби само от легендарния Владимир Кличко през 2014 година.

Мениджърите на Ортис натискат за двубой с Джошуа за титлата на WBA, но ще трябва да почакат до пролетта на 2018 година. Има и вариант, в който британецът да оваканти пояса и той да се разиграе между кубинския боксьор и следващия в ранглистата на асоциацията - Александър Устинов.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Спорт
Последно от Спорт

Всички новини от Спорт »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници