Над 100 грама различни наркотици са намерени в мъж

Над 100 грама различни наркотици са намерени в мъж
Източник: pixabay.com
A A+ A++ A

Мъж на 29 години и неговата приятелка на 21 са задържани от служители на РУ-Силистра за притежание на наркотици. До ареста на двамата се стигнало при рутинна проверка на служители от Участък – Кайнарджа вчера около 20.30 часа по пътя Добрич – Силистра в района на село Средище. Двамата пътували в лек автомобил „Нисан”, управляван от силистренеца, в който пътувало и момичето. Първоначално  водачът доброволно предал топче марихуана на полицейските служители, след което последвало претърсване на автомобила. В него - укрити на различни места, били намерени 58 г канабис, 51.6 г амфетамин и 33.7 г кокаин, идентифицирани с полеви наркотест, информира ДАРИК.

В хода на разследването по случая дежурна оперативна група извършила претърсване в дома на 29-годишния мъж и в автосервиза, където работел, в областния град. В жилището били открити още около 10 г канабис, три гриндера (трошачи), електронна везна и голям брой малки найлонови пликчета.

Мъжът и жената, които до момента нямат регистрирани криминални прояви, са задържани за срок до 24 часа. Случаят е докладван на Окръжната прокуратура и е образувано досъдебно производство. Очаква се днес срокът за задържането на двамата да се удължи до 72 часа.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници