Kindle Fire 2 ще има камера и подобрен дисплей

Kindle Fire 2 ще има камера и подобрен дисплей
A A+ A++ A

Слуховете, че Amazon се кани да обнови серията си от устройства Kindle и сред тях ще има и нова версия на таблета Kindle Fire стават все по-конкретни с наближаването на края на месеца, когато може да се състои премиерата на устройствата. Според източници на AllThingsD, Kindle Fire 2 ще е сериозен ъпдейт на предшественика си и ще успее да го подобри в много отношения. Премиерата му ще бъде през втората половина на годината и по-точно към края на третото тримесечие.

Информацията твърди, че таблета ще бъде по-тънък и лек от Kindle Fire, ще има вградена камера и значително подобрен дисплей. Очакванията резолюцията му да нарасне до 1280 x 800 пиксела от сегашната 1024 x 600 пиксела, което ще доведе и до малка промяна в съотношението на страните. Екрана ще запази диагонал от 7", а новата резолюция ще доведе и до ръст в пикселната гъстота до 216 ppi - с 29% повече от тази на Kindle Fire.

Засега това са известните детайли за устройството, но е повече от очевидно, че Amazon ще положи всички усилия, за да изпревари премиерата на очакваната по-малка версия на iPad. Ако тя се предлага на цена под 300 долара това може да окаже сериозен натиск върху продажбите на таблети като Kindle Fire и Nexus 7.

http://allthingsd.com/20120708/amazons-next-kindle-fire-will-ship-in-q3-with-improved-display/

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници