До 80% по-евтини пакети за мобилни услуги в роуминг от "М-Тел"

До 80% по-евтини пакети за мобилни услуги в роуминг от "М-Тел"
A A+ A++ A

"М-Тел" обяви, че предлага ексклузивни намаления на цените на всички видове роуминг пакети. Най-значително е намалението за Blackberry клиентите. Те ще могат да ползват до 80% по-ниски цени за пакетите на роуминг услугата Blackberry Mail Away. Така за 3 MB ще заплащат 3,90 лв., а за 10 MB - 9,90 лв. Абонатите с високо потребление пък могат да изберат Blackberry Mail Away 30 на преференциална цена от 28,68 лв. Всички пакети за мобилен интернет и Blackberry трафик са валидни в мрежите на ЕС и в препоръчителните мрежи на Македония, Сърбия, Турция и Швейцария.

50% е намалението на цената за потребителите на пакетите за мобилен интернет в роуминг. 1 MB с M-Tel Net Wings 60 струва 0,83 лв., а 10 MB с M-Tel Net Wings 10 вече ще са на цена от 11,90 лв. До 22% по-ниски цени за разговори, съобщения и интернет в страните от ЕС, Лихтенщайн, Исландия, Норвегия и в мрежата на AT&T в САЩ предлагат комбинираните пакети М-Tel Pack2Go. Така например най-големият размер "L" на M-Tel Pack2Go включва 240 минути, 100 SMS и 10 MB в роуминг за цена от 79 лв. С М-Tel Pack2Go пътуващите в САЩ ще могат да говорят само за 0,33 лв./мин. Всички посочени цени са с ДДС.

Бизнес клиентите на компанията също ще разговарят на по-ниски цени с предплатените роуминг пакети. Сега Business EUROTALK, според избрания вариант, предлага до 600 минути време за разговори в роуминг с цени до 0,25 лв./мин. без ДДС. До 55% е намалението за пакетите с включен интернет трафик, като 1 МВ с Business Net Wings 60 струва 0,60 лв. без ДДС, а за по-малкия пакет от 20 МB клиентите вече ще заплащат 13,90 лв. без ДДС.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Технологии
Последно от Технологии

Всички новини от Технологии »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници