Марешки: Има две Българии с голяма пропаст между тях

Марешки: Има две Българии с голяма пропаст между тях
A A+ A++ A

Има две Българии с голяма пропаст между тях. Едната се е барикадирала зад стените на държавните институции. А от другата страна са хората, които едва свързват двата края. Ако имате съвест и очи, сигурно ги виждате.Това заяви от парламентарната трибуна лидерът на партия Воля Веселин Марешки.

„Като ви слушам може би трябва да ви поздравя за началото на пленарната сесия, но и за началото на новата предизборна кампания“, обясни Марешки.По думите му изявленията на народните представители не са искрени.

„Изведнъж се загрижиха за народа и отвориха торбите с лъжливи обещания. Дела трябват, колеги, не думи“, категоричен бе лидерът на Воля.Според него вече е станало ясно кой кой е в българската политика.

„Воля ще продължи да бъде различната парламентарна група. Призоваваме към повече прагматизъм. В целия този шум остава забравен най-важният - българският гражданин“, смята още той.Политикът допълни, че най-често хората казват за политиците – „на тях не им пука за нас“. Марешки обясни, че за Воля на първо място са българските граждани.

„Нито един парламентарен ден няма стойност, ако не сме направили нещо, за да подобрим живота на хората“, обясни лидерът на партията.Той се закани, че Воля няма да се умори да сваля маските на лицемерните политици.

„За депутатите от Воля да си народен представител значи да служиш на хората. Всяко търпение си има граници“, заяви той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници