Радев: Раздухваните скандали със семейството ми може да имат временен ефект да се скрие разломът в обществото

Радев: Раздухваните скандали със семейството ми може да имат временен ефект да се скрие разломът в обществото
A A+ A++ A

Президентът Румен Радев направи първи коментар за пътнотранспортните инциденти, свързани с него и съпругата му през последните дни.

Както вече е известно в медийното пространство първо излезе видео, на което се вижда скандал между служител на НСО и КАТ, след като автомобилът, в който по принцип се вози Десислава Радева бе засечен в нарушение на столичен булевард, а след това стана и пътен инцидент с участието на ескорта на самия президент.

"Има леко транспортно произшествие с ескортиращ екип от моята охрана. Екипът е действал според правилата", заяви лаконично Румен Радев, цитиран от ПИК, по отношение на случая от неделя, когато кола от кортежа му е ударила друг автомобил, управляван от жена.

"Сигурно си спомняте, че се внушаваше, че моята съпруга се вози като някакъв джигит по пътищата. Спомняте си и внушенията в Харманли, че моят баща е автоджигит. Ако забелязвате винаги има някакво видео, което се показва. Винаги има министри, които се активизират, за да повтарят темата", каза президентът.

"Тези зачестили скандали, раздухвани, в които се въвлича моето семейство, няма да станат индулгенция на управляващите за техните безобразия. Това може да има временен ефект да се скрие разломът в обществото. Всички процедури, които са по Закона за НСО, са извършени”.

Той за пореден път засегна и темата за медиите, като намекна за липсата на свободно отразяване.

"Има определено драматична разлика между пропагандата в медиите и реалната ситуация в живота в България. Точно затова хората протестират и тези протести няма да спрат, защото техният корен е в бедността и несправедливостта", заключи президентът, който .присъства на премиера на Славянската академия във Военния клуб.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници