Борисов: Който иска, да си прави компромати, ние показваме свършена работа

Борисов: Който иска, да си прави компромати, ние показваме свършена работа
A A+ A++ A

Надлезът беше много важен проект. Този мост бе с 3 ленти, а сега е с 4, което ще облекчи трафика. Ще решим част от проблемите и със задръстванията. Направихме и две кръгови движения. На моста ще има е велоалея. Благодаря на Бойко Борисов, че държавата ни съдейства. Всичко това е благодарение на европейските средства. Това заяви кметът на Стара Загора Живко Тодоров на откриването на реновирания надлез на бул. “Патриарх Евтимий” над жп линиите в града.

"Направихме прекрасен парк и до Стара Загора, нямаше един, който каза, че не е добре направен. Питах старозагорците там един по един. Всичко, което обещахме - го изпълнихме. Ще направим и първа копка на нова зала в града", коментира Бойко Борисов пред журналисти на откриването.

"Нашата политика винаги е била да показваме какво сме направили. Призивът ми е всички политици да си мерят приказките. Не се вкарвам в темата "Ало, Банов съм", който иска да си прави компромати, ние показваме свършена работа. Хората искат да виждат нови училища, парковеи инфраструктура. А нека БСП да покажат какво са направили за хората. Ако конфронтацията от политиците не се спре, ще пречи на всеки един след изборите", допълни премиерът за скандала "Ало, Банов съм".

Снимка: eu2018bg.bg

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници