Топлото време отпуши ремонта по “Графа“

Топлото време отпуши ремонта по “Графа“
A A+ A++ A

Ремонтът по улица "Граф Игнатиев" в столицата ще бъде възстановен заради затоплянето на времето. Това съобщи зам.-кметът Дончо Барбалов. Освен по "Графа", строителните дейности ще започнат и в района около храм-паметника "Св. Алкесандър Невски". 

"От днес сме дали указания на надзора да готви акт 11, за да започнат строителните дейности в двете зони, но съобразно с конкретните строителни работи, които ттрябва да се извършват. Това ще се преценява от надзора и от строителите, но ние даваме зелена светлина да се възобнови работата", обясни Барбалов. 

Строителните дейности на двете локации бяха прекратени през средата на декември заради сериозното застудяване и падналия сняг. 

Първоначално от Столична община посочиха като краен срок за завършване на ремонта на "Графа" октомври, но после обявиха, че  срокът за приключване е 300 календарни дни, което означава, че фирмите изпълнитеки (GP Group и ПСТ) имат време до края на март да завършат обектите. Това включва, обаче също и улиците "Шишман" и "6-ти септември". 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници