Симеонов: Няма новина около отношенията в малката коалиция

Симеонов: Няма новина около отношенията в малката коалиция
A A+ A++ A

Няма никаква новина около отношенията в малката коалиция. Това заяви лидерът на НФСБ и депутат от „Обединени патриоти“ Валери Симеонов, цитиран от БГНЕС.

Симеонов подчерта, че въпреки възникналото напрежение след изборите, нищо в отношенията между трите формации вътре в коалицията не се е променило. „Говоря си с всички. За мен тази обстановка на обвинения, упреци и противопоставяне не ми е приятна. Бих препоръчал на колегите да намерят нормален начин за своите взаимоотношения“, коментира Симеонов.

„Ние не сме се събрали, за да се обичаме“, допълни още той и подчерта, че коалицията може да продължи да работи, въпреки противоречията. „Събрали сме се да вършим някаква работа. В случая тя е да се изпълнява програмата, под която сме се подписали. Личните отношения не би трябвало да имат значение. Освен партия, всеки представлява избиратели и то десетки или стотици хиляди, пред които е отговорен“, коментира още лидерът на НФСБ.

Симеонов обясни, че на този етап и при тези отношения не се очертава скоро да се проведе Коалиционен съвет и призова лидерите на останалите две партии да поставят личните си отношения на заден план.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници