Red Hot Chili Peppers забиват в София довечера

Red Hot Chili Peppers забиват в София довечера
Red Hot ще представят в България песни от новия си албум I'm with You, но и някои от големите си хитове. Снимка: Sofia Music Enterprises
A A+ A++ A

Една от най-успешните рок групи в световната музикална история Red Hot Chili Peppers ще зарадва българските си почитатели вечерта на 1 септември.

Шоуто ще бъде в столичната зала „Арена Армеец". Red Hot ще представят в България песни от новия си албум I'm with You, но и някои от големите си хитове, предаде Дарик радио.

За най-нетърпеливите фенове на бандата, които ще се съберат пред залата още в следобедните часове, организаторите от Sofia Music Enterprises са планирали алтернативно събитие.

Родната група Q-Check, която определя стила на музиката си като смесица от пънк, реге, ска и метъл, ще свири от 16:00 часа на специално изградена сцена пред „Арена Армеец".

Два часа по-късно ще бъдат отворени вратите на залата.

Британската група As Able As Kane ще подгрява Red Hot Chili Peppers в „Арена Армеец". Шоуто на бандата, която мнозина сравняват с Prodigy или Public Enemy, ще започне в 20:00 часа.

За да си починат добре преди концерта музикантите от Red Hot Chili Peppers са пожелали зад сцената в залата да бъде изградено специално помещение за медитации.

Според изискванията на Red Hot в гримьорните на членовете на групата трябва да има високи палмови дървета и дивани, които да не са кожени.

Билети за шоуто на американската банда с почти 30-годишна история все още има. Те са с цени от 90 до 200 лева и са в секторите със седящи места.

Могат да бъдат купени от касите на „Арена Армеец".

#Red Hot Chili Peppers #София #Арена Армеец #България #Q-check #Prodigy

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Култура
Последно от Култура

Всички новини от Култура »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници