Станишев: ГЕРБ прекрачи всички граници!

Станишев: ГЕРБ прекрачи всички граници!
Лидерът на БСП посочи, че малък кръг от хора, приближени до премиера и ГЕРБ, се обогатяват безогледно, докато мнозинството българи живеят на ръба на отчаянието. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ГЕРБ възприемат държавата като своя собственост, където всичко е позволено и няма ограничения, заяви председателят на БСП Сергей Станишев.

Пред повече от 5 000 социалисти в местността Копривките край Пловдив Станишев определи настоящото управление като безпрецедентно по своята арогантност и некомпетентност, предаде бТВ.

Според Сергей Станишев недоволството от управлението на ГЕРБ е огромно и основна задача на социалистите в оставащите месеци до парламентарните избори е да покажат на избирателите, че биха могли да бъдат алтернатива и да върнат живота в България в нормалното му русло.

Лидерът на БСП посочи, че малък кръг от хора, приближени до премиера и ГЕРБ, се обогатяват безогледно, докато мнозинството българи живеят на ръба на отчаянието, а управляващите нагло погазват основни права и свободи на гражданите.

„Това сигурно е характерно за всички управляващи, но те задминаха всички граници. Те просто възприемат държавата като своя собственост, където всичко е позволено и няма никакви ограничения. Това е най-страшното!”, коментира социалистът.

„И всеки, който разговаря с хора по улиците, в кръчми, къде ли не, вижда, че голяма част от хората са обзети от едно тихо отчаяние, защото живеят все по-тежко, не виждат от страна на държавата ангажимент. Инициативните хора са смазани, безработицата е безпрецедентна”, каза още Сергей Станишев.

#ГЕРБ #БСП #Сергей Станишев #Копривките #Пловдив #България

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници