Сидеров: Крият истината за смъртта на военния пилот

Сидеров: Крият истината за смъртта на военния пилот
A A+ A++ A

Сериозни обвинения отправи лидерът на Атака към служебното правителство. Поводът е трагедията със загиналия пилот Валентин Терзиев. 

"Не виждам за какво да хваля служебното правителство. То прикрива причината за смъртта на майор Терзиев. Не казва истината“, това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод трагедията с разбилия се край Шабла МиГ-29, пилотиран от майор Валентин Терзиев.

 "Трябваше да прекратят ученията – хора умират“, допълни Сидеров по bTV.

"Направих голямата коалиция с Патриотите преди години, но се оказа, че в процеса на действие и коалиционно битие не споделям еднакви идеи. Заради това не искам да повторя тази грешка, аз се уча от грешките си.

Ако ще трябва да кажа коя е най-голямата ми грешка ще трябва да се стигне до състояние на депресия, а това не ми е присъщо“, каза лидерът на Атака в сутрешния блок на bTV в отговор на въпрос защо партията му се явява сама на вота.

"Появяват се някакви нови лидери като Слави Трифонов, Мая Манолова и Николай Хаджигенов. Видиш ли претендират за власт. Но го правят без да имат визия“, категоричен бе Сидеров.

 
 
Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници