Орлин Павлов атакува "Софийска вода": Пълни мошеници!

Орлин Павлов атакува "Софийска вода": Пълни мошеници!
A A+ A++ A

Орлин Павлов се оплака от високи сметки за вода, които са били получени от неговите близки. За това сподели той чрез видео в инстаграм. Ето какво каза певецът:

"Искам да се оплача от "Софийска вода". При майка ми и баща ми, както при вуйчо ми и леля ми, а също и при баба ми пристигнаха сметки за 150 и 190 лв. Понеже служителите на компанията не били влизали в жилищата, за да отчитат водомерите, сега набутват хората с големи суми. Чакайте малко! Защо искате да се плащат такива сметки? Добре, ние ще ги платим, вие после ще ги приспадате. Това, според мен, е чисто изнудване. За шест месеца - 200 лв. сметка за вода? А майка ми всеки месец си плаща по 25-29 лв. Какво е това надцакване? Ами, ако нямат, какво да правят тогава? Ще ви сезираме... на оня свят!"

Неговите последователи твърдо го подкрепят. Ето и някои от коментарите:

"Пълни мошеници! За съжаление повечето нормални хора са на този хал! Ще се оправите, но еквала за казаното! Трябва да сме непримирими вече към такъв тип рекет!"

"Браво, Орлине! Крайно време е всички българи да не си мълчат, а да си търсят правата! Мошеници! Боже, кога ще се намерят съвестни, образовани млади хора да милеят за народа и да спрат всички кранчета на тази ужасна корупция!"

"Хората нямат пари заради корона кризата, която създадоха, ако никой не си плати сметката да видим как ще спрат водата на всички и оттам какво ще последва. Време е да се събудим, нищо добро не ни чака, ако продължаваме да вярваме, че някой се грижи за хората!"

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници