Екранният Виктор Крум възмутен: Не съм любовник на Джулиана Гани!

Екранният Виктор Крум възмутен: Не съм любовник на Джулиана Гани!
A A+ A++ A

"Не съм любовник на Джулиана Гани!"Това заяви ексклузивно за "България Днес" звездата от "Хари Потър" Станислав Яневски.

Името на екранния Виктор Крум бе замесено в грандиозния скандал между силиконовата бомба и мъжа й Илиян Найденов.

Бизнесменът от Монтана преди дни обяви, че Яневски е новодошлият в живота на Гани, който спи с нея.

"Няма нищо вярно в твърдения на този човек, който даже не познавам. С Джулиана се знаем отдавна, но не сме гаджета, нито спим заедно. Приятели сме. Вярно е, че бях с нея в Монтана. Тя имаше нужда от превоз дотам. Помоли ме да отидем. Не бяхме сами. Имаше и други хора - приятели на Джулиана. Как връзка ще имам с нея? Аз през повечето време съм в чужбина", започва разказа си пред вестника екранният Виктор Крум.

Яневски е изумен как толкова бързо е изкаран като разбивач на семейства. Часове след като половинка на Гани - Илиян, изригна с разкрития, актьорът бе обвинен за краха на връзката на моделката и бизнесмена.

"Това, че съм си писал с някой, не означава нищо. Пиша си с много хора. Да, писал съм с Джуалиани Гани. В това има ли нещо лошо? Не мисля. На ден имам по десетки съобщения в социалните мрежи. Абсурдно е мъжът й да ме замесва в подобни скандали. Днес ще обяви моето име. Утре сигурно някое друго. И накрая ще стане всяко чудо за три дни. Най-малкото, че той го обявява дни след като вече са разделени. Аз съм свободен мъж, нямам жена и деца, че да не си пиша с други девойки", споделя още Яневски.

Героят от "Хари Потър" разкри, че проблемите между Гани и Илиян не са от няколко дни.

Моделката обяви, че иска развод от съпруга си, след като хваща здравеняка да се зарибява с друга девойка.

"Доколкото знам, имат си проблеми отпреди това - казва Яневски. - Не знам как стоят нещата точно. С Гани се познаваме отдавна. В едни среда сме. Засичали сме се по всякакви събития. И през годините сме поддържали контакт. Нищо повече", казва още актьорът.

Яневски не разбира как всички пишат за него, когато стане дума за любовна афера, а никъде по медиите не излиза за големия му успех на сцената. Българинът има една от главните роли в новия екшън филм "Последният, който падна". Премиерата на лентата бе преди 20 дни в САЩ.

"Никой един ред не написа - възмущава се Яневски. - Но хората се вълнуват от други неща. Иначе филмът е много добър", добавя още Виктор Крум.

Моделката: Записът на Илиян е изрязан

Войната между Джулиана Гани и мъжът й Илиян Найденов продължава. Ден след като бившият на силиконката извади скандали записи, моделката отговори.

"Записът е изрязан - категорична е малката Джулка. - Илиян е качил това, което той е преценил. Той много добре е знаел, че е записвал. Въпреки всичко не искам да се оправдавам. Съдът е единствената институция, която ще реши кой е прав и кой крив", заявява Гани.

След скандалите записи Мис Силикон се допитва до своя адвокат. Тя получава отговор, че те не са никакви доказателства.

"Записи на телефонни разговори, направени от частно лице, не са доказателство в съда съгласно Гражданскопроцесуалния и Наказателнопроцесуалния кодекс", казва юристът на Джулиана.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници