Иде Коридор на затъмненията: Какво да правим, за да не страдаме 10 години?

Иде Коридор на затъмненията: Какво да правим, за да не страдаме  10 години?
A A+ A++ A

Коридорът на затъмненията се пада през последните два месеца на 2021 г. Как да се държим през този период, за да избегнем проблеми за 10 години напред? И какво подготвя 2022 г. за Черния воден тигър в политиката, икономиката и живота?

През ноември и декември 2021 година ще видим последните за тази година лунно и слънчево затъмнение. Коридорът на затъмненията е опасен период, предупреждават астролози. Наближаващият коридор затъмнения се усеща още сега по много събития в различни краища на света, казва астрологът Альона Николская пред изданието Sputnik.

 "На 19 ноември ще има лунно затъмнение, то ще отвори този коридор, който ще завърши със слънчевото затъмнение на 4 декември. В периода на затъмнения всичко, което правим или не правим, ще оказва върху нас такова влияние, че ще можем да променим ситуацията чак след 9,5 или дори след 18,5 години – тоест всичко, което правим сега, задължително ще има обратен ефект през това време, защото чак тогава ще има подобни аспекти и ще можем да променим ситуацията", предупреждава Николская.

За да се избегнат проблеми през следвашите 10-години, тя съветва да сме предпазливи и да не предприемаме действия, които биха се върнали като бумеранг върху нас.

Прогноза за 2022 година

Николская споделя и какво могат да очакват различните зодиакални знаци през идващата година на Черния воден Тигър.

"Тази година ще започне в началото на февруари. Тигърът ще замени Бика, Тигърът е съвсем друго животно, то е едно от свещените животни. Тигърът, от една страна, е много предпазлив, това е животно, което може да се скрие, да се притаи и в най-неочаквания момент да направи решаващия скок и да хване плячката. И ако пренесем тези качества в нашия живот, такива и събития ще видим", отбелязва астрологът.

В кариерата и финансите през 2022-а е важно неотстъпно да вървим към поставените цели, да бъдем максимално активни и да действаме устремено, защото тази година няма да ни прости съмнения или колебания, допълва Николская.

През идващата година най-много ще спечелят хората, които се стремят всякакъв вид постижения и за които е важен финансовият комфорт, а основно – да не станат плячка на друг, по-голям тигър, предупреждава тя. И съветва всички големи инвестиции да се правят до април 2022 година, след което започва период на нестабилност.

Какво ще се случи с коронавируса през 2022 г.?

Не могу успокоить и сказать, что все решится, отмечает собеседница Sputnik. "Не решится. Мало того, мы увидим всплеск, возможно, других каких-то историй, связанных со здоровьем, и это будут вирусные заболевания, но есть позитивная новость - это возможность изобретения новых препаратов, мы найдем возможность вылечить, вплоть до 2024 года у нас будет серьезный прорыв в медицине, а также выйдет в массы лекарство, которое сможет лечить онкологию", рассказывает Николская.

Не мога да успокоя и да кажа, че всичко ще бъде решено, подчертава събеседникът на Sputnik: "Световният проблем с коронавируса няма да се реши. Не само това, но ще има и скок верятно на други здравословни проблеми и това ще са вирусни заболявания. Но има и добра новина - възможността да се създадат нови лекарства, с които вирусът ще се лекува. А до 2024 г. ще открием начин  ние ще намерим възможност да се излекува, чак до 2024 година ще имаме има сериозен пробив в облстта на медицината, включително лекарство за масова употреб срещу раковите заболявания”, категорична е тя.

Превод и редакция: novinite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници