Рапърът Милиони подаде ръка на фен в безизходица и умили мрежата с послание

Рапърът Милиони подаде ръка на фен в безизходица и умили мрежата с послание
A A+ A++ A

След като Явор Янакиев – 100 Кила подава ръка на студентка, която мечтае да стане първата българска жена, полетяла в космоса, още един изпълнител доказа, че има голямо сърце.

Майка търси Milioni, защото семейството й е в безизходица. Жената е останала без работа, след като ресторантът, в които работи затваря. Предполагаме в следствие на КОВИД кризата. Тя и двете й деца остават без пари, дори за храна. Рапърът се отзовава на молбата и за помощ и умили мрежата с това послание.

Ето какво пише той в личния си профил във Фейсбук:

Показвам ви това не за да си изтъквам суперлативи,а защото смятам че е редно хората да знаят че когато човек падне трябва да му се подаде ръка дори и да е непознат!Без да коментирам апсурдното положение майка на 2 деца да е оставена без никаква подкрепа от държавата...Просто искам да ви кажа ПОМАГАЙТЕ на нуждаещите се, господ вижда всичко!

Не мога да се ангажирам да и дам координати тъй като не я познавам,може да е измамница не мога да подвеждам хората така на сляпо.Аз съм си преценил за себе си да помогна но все пак..Но и казах да напише постове в групите и че тука сме народни хора и ще и се помогне!

#милиони #100 Кила

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници