Зеленски: Окупаторите ще получат само яростен отпор

Зеленски: Окупаторите ще получат само яростен отпор
A A+ A++ A

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че окупаторите в Украйна няма да получат нищо освен отпор от украинците.

Москва няма промени това, дори ако доведе повече хора и техника, изтъкна украинския държавен глава във видеообръщение, предаде агенция УНИАН.

„Тук няма да имат спокойствие, няма да имат храна, тук няма да имат нито един тих момент. Окупаторите ще получат само едно нещо от украинците - отпор, яростен отпор, такъв отпор, че завинаги ще запомнят, че ние не се отказваме от нашето. За нас, украинците, това е патриотична война. Ние помним как започват патриотичните войни и знаем как завършват за нашествениците“, изтъкна държавният глава.

 Снощи мощни експлозии се чуха в столицата и други украински градове. Не е ясно какви са били целите на атаката в Киев или колко хора може да  убити или ранени.

Съветник на Министерството на вътрешните работи на Украйна каза, че са били нанесени щети по инфраструктурата от падащите останки от ракета, след като тя е била засечена от системи за противовъздушна отбрана. Повреден е основен топлопровод, добави той.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници