Веднъж кретени – завинаги кретени. „Jackass“ се завръща в кината от 11 март

Веднъж кретени – завинаги кретени. „Jackass“ се завръща в кината от 11 март
A A+ A++ A

Преди 20 години думите „Здравейте, аз съм Джони Ноксвил. Добре дошли при Jackass“ за първи път прозвучават от екрана и една легенда се ражда. Останалото е история.

През 1997 г. Джони Ноксвил се среща с Джеф Тремейн и му представя една „обикновена“ идея – да изпробва върху себе си оръжия за самоотбрана: лютив спрей, електрошоков пистолет и стрели, както и да тества бронежилетка, като се простреля в гърдите с .38 калибров пистолет. Джеф смята, че това е страхотно и убеждава Ноксвил да го заснеме. Резултатът е толкова забавен и завладяващ, че те решават да се свържат с приятеля на Джеф от детство Спйк Джоунз и нищо вече няма да е същото. Комбинирайки кадрите от експеримента на Ноксвил със смахнати каскади на техни приятели, те създават материал и концепция за ТВ поредица. Веднага става ясно, че това, с което разполагат, е нещо специално и нещо, което ще резонира с широк кръг от хора. Така, чрез тяхното любопитство, приятелство и липсата на страх, се ражда идеята за Jackass.През 2000 година, със скромен бюджет и екип от близки приятели, тази идея е реализирана и Jackass вижда „бял свят“ по MTV.

На 11 март, десетилетие след последната им Jackass колаборация, Джони Ноксвил, Джеф Тремейн, Спйк Джоунз и останалите членове на вездесъщата банда – Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън и Престън Лейси, се събират за нова порция скандални кретении на голям екран във филма Jackass: Кретените завинаги. Този път обаче те не са сами – към тях се присъединяват няколко жадни да се докажат като „достойни кретени“ нови попълнения, с които невъобразимите каскади и провокациистигат по-далеч от всякога.

Две ексклузивни видеа ни отвеждат зад кулисите на филма и разкриват любопитни подробности за продукцията и за това, какво прави  Jackass: Кретените завинаги и цялата поредица толкова специална. Ставаме свидетели на невероятно близките (почти семейни) отношения между целия екип, новите попълнения споделят какво е чувството да сбъднат мечтите си да бъдат рамо до рамо със своите кумири и най-вече, виждаме част от паметните кретении, които предстои да съпреживеем на екран от този петък, само в кината.

Зад кадър „Завинаги кретени“: https://www.youtube.com/watch?v=iqwMj8J7ygI

Зад кадър „Нова година, нов екип“: https://www.youtube.com/watch?v=loB6lvhLARM

Режисьор на Jackass: Кретените завинаги е Джеф Тремейн (Jackass: Кретените), който е и продуцент наравно с Джони Ноксвил (Мъже в черно 2, Jackass: Кретените) и Спйк Джоунз (Да бъдеш Джом Малкович, Тя). В ролите са Джони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиъс, Дейв Ингланд, Уий Ман, Дейнджър Ерън, Престън Лейси, Шон „Пупис“ Макинърни, Зак Холмс, Джаспър Долфин, Рейчъл Улфсън, Ерик Манака, Тори Белечи, Машийн Гън Кели, Ерик Андре и др.

Jackass: Кретените завинаги ни носят свежа доза кретения от 11 март само в кината.

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници