Не сте забравили Искра Фидосова, нали? Ето каки ги върши култовата депутатка сега

Не сте забравили Искра Фидосова, нали? Ето каки ги върши култовата депутатка сега
A A+ A++ A

Известната юристка и сив кардинал на ГЕРБ от близкото минало Искра Фидосова е приютила 5 семейства украински бежанци в Монтана, където се оттегли след финала на политическата си кариера и се отдаде напълно на семейния ресторантьорски бизнес, пише вестник Ретро.

Бившата депутатка преди месец пуснала обява в социалните мрежи, че може да помогне на бягащите от войната в Украйна. „Здравейте, предлагаме и имаме възможност да поемем с настаняване и работа за 5 украински семейства, включително с малки деца. Ще им осигурим жилище в град Монтана, работа в сферата на ресторантьорския бизнес, както и всичко друго, от което имат нужда. Предлагаме позиции за сервитьори, барман, готвачи, аниматор за детски център, детски педагог, камериерка. Имаме специализиран детски център и също така владеем руски език. Ако е необходимо, бихме могли да докараме семействата от границата“, гласи обявата, към която Фидосова е оставила и своя телефонен номер за контакт.

От написаното става ясно, че бежанците са получили подслон от Искра, но и работа в нейните два семейни ресторанта, които тя менажира след абдикацията си от политиката. Напоследък ексдепутатката има и допълнително хоби, от което също изкарва солидни доходи, а именно организирането и осъществяването на празнични декорации за сватби, кръщенета, детски рождени дни и фирмени партита. Самата тя дори лично се погрижила за декора на сватбата на сина си Франсоа, който се венча за избраницата си Лора през есента на 2020 г., отново в единия от двата им ресторанта в Монтана.

Двамата се сгодиха навръх 14 февруари 2019 г., докато бяха на луксозна екзотична ваканция на Малдивите. После младежите минаха под венчилото, а сега работели усилено за наследници. Франсоа също помага в семейния бизнес, с който е ангажиран и мъжът на Фидосова. Съпругът ѝ Томислав е сърбин по произход и е бивша футболна звезда. Той е известен бохем сред монтанския елит и редовно кани сръбски музикални величия като Неда Украден и Миле Китич в семейните ресторанти и винаги е в центъра на купона.

#Искра Фидосова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници