Отцепил се от ИТН депутат е минал на детектор на лъжата (ВИДЕО)

Отцепил се от ИТН депутат е минал на детектор на лъжата (ВИДЕО)
A A+ A++ A

„Купуването и продаването на гласове е престъпление. Купуването и продаване на народни представители е още по-голямо престъпление. Обявяването, че има купени народни представители обаче е точно такова престъпление, каквото е купуване на народни представители", каза Георгиев.

По думите му през последните 8 дни те са обект на постоянни атаки от „народни представители, журналисти и други хора, които казват, че сме купени”.

„Има пълен отказ от това, че има народни представители, които вярват в Конституцията, в законите на страната и разчитат на собствената си съвест. Предложих на един ваш колега да ми даде място и час, в което да отидем и да направим полиграфско изследване – детектор на лъжата. Резултатите ще ви бъдат изпратени”, каза Георгиев.

Той прочете въпросите и отговорите им, които са били подложени на детектор на лъжата:

"- Ти получи ли пари от някого, за да напуснеш ИТН?
- Не.
- Кирил Петков предложи ли ти да станеш министър от „Продължаваме Промяната”?
- Не".

И добави: „Това, дами и господа, е истината и оттук нататък призоваваме главния прокурор и Прокуратурата на Република България да поискат конкретни доказателства от всички тези, които ни обвиниха и ако такива няма, аз ви гарантирам, че ще им бъде потърсена наказателна отговорност”.

 

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници