Отнеха короните на Мис Индия и Мис Сърбия

Отнеха короните на Мис Индия и Мис Сърбия
„Мис Вселена Индия" Урваши Раутела се прости с короната си, тъй като се оказа, че е скрила истинската си възраст. Снимка: Интернет
A A+ A++ A

Две победителки на национални конкурси за красота се простиха с титлите си – бяха отнети короните на красавици от Индия и Сърбия.

По тази причина ще бъдат внесени промени в списъците на участничките в конкурсите „Мис Вселена 2012" и „Мис Свят 2013", предаде БТА.

По данни на сайта globalbeauties.com, младата победителка на конкурса „Мис Вселена Индия" Урваши Раутела се прости с короната си, тъй като се оказа, че е скрила истинската си възраст.

В момента, когато е подадена заявката за участие в националния конкурс, тя не е била навършила 18 години, а това е забранено от правилника.

Вместо Раутела на конкурса „Мис Вселена 2012", който ще се състои през декември в Лас Вегас, Индия ще бъде представена от Шилпа Сингх.

С короната си се наложи да се раздели и Николина Божич, която на 6 октомври победи в конкурса „Мис Сърбия".

Оказа се, че на практика „мис Божич" е „мисис Данкевич" – омъжена е за канадския тенисист Франк Данкевич.

В този конкурс право на участие имат само неомъжени момичета и по тази причина короната на Николина, скрила семейното си положение, е отнета.

Вместо нея Сърбия ще бъде представена на „Мис Свят 2013" от Александра Докнич.

Сайтът отбелязва, че това са само част от зачестилите напоследък скандали, разтърсващи света на конкурсите за красота, допълва бТВ.

#Индия #Сърбия #Лас Вегас

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Свят
Последно от Свят

Всички новини от Свят »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници