Алтерко спечели сребро за „Най-добър работодател в България“ на Career Show Awards 2022

Алтерко спечели сребро за „Най-добър работодател в България“ на Career Show Awards 2022
Alterco
A A+ A++ A

IoT иноваторът Алтерко (BSE:A4L/FRA:A4L) бе отличен сред най-добрите работодатели в България. Компанията спечели среброто на престижните годишни награди Career Show Awards 2022 сред конкуренция от общо 457 кандидатури в над 70 категории. Реномираният конкурс се провежда за четвърта поредна година и отличава най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.



Алтерко успя да пребори рекордната конкуренция тази година, като получи най-много точки за креативност и резултатност. Журито бе особено впечатлено от иновативния подход на екипа на Алтерко по време на Ковид пандемията, отличната комуникация и амбицията да създава революция на IoT пазара, предлагайки все по-добри продукти. Сред най-актуалните иновации на компанията през последните месеци са тези с фокус върху енергийната ефективност, което е поредното доказателство за ангажираността ѝ спрямо клиентските потребности.

„Щастлив съм, че трудът и старанието на целия екип получава признание и ще продължаваме да се развиваме, за да сме на първото място следващата година! Екипът е водещата и движещата сила на компанията и сме благодарни на всички професионалисти, които са част от него. Креативността и амбицията на всеки един е това, което ни позволява непрестанно да разширяваме пазарното си присъствие, да се развиваме и да създаваме още по-революционни устройства. За Алтерко потребителите са най-важни за това се вслушваме в тяхното мнение, чуваме от какво имат нужда и работим усърдно, за да им го дадем. Екипът ни е обединен в целта си да помага на обществото и да намира решения на глобални проблеми, това е в основата на компанията – заедно се борим за нещо значимо!“, сподели Димитър Димитров, основател и главен изпълнителен директор на Алтерко.

По-рано тази година двойното листване на Алтерко на Франкфуртската фондова борса бе отличено като най-впечатляващата сделка за 2021 г. на Forbes Business Awards 2022 и ги превърна в пъpвaтa бългapcĸa ĸoмпaния, чиитo aĸции ca дoпycнaти зa тъpгoвия диpeĸтнo нa Франкфуртската борса.

Благодарение на 24/7 професионален съпорт екип, Алтерко успява да изгради уникално онлайн потребителско общество, а продуктите от бранда Shelly са сред топ избора на клиентите в Amazon. Със своя екип от професионалисти в различни точки на света, холдингът си поставя амбициозни цели през следващите години, които планира да реализира с непрестанни иновации, отлично познание за IoT пазара и предлагане на услуги с най-високо качество.


За Алтерко АД:
Алтерко АД е технологичен холдинг, чиято основна дейност е фокусирана върху иновацията чрез разработването на нови технологии, производството и дистрибуцията на висококачествени IoT продукти. В основата на развитието на компанията са нуждите на потребителите. Алтерко е основано в България, а в дружеството работи екип от млади, талантливи разработчици, които са отдадени на това да създават конкурентни и удобни за потребителите продукти. Групата се състои от 5 дъщерни компании и има офиси в България, Китай, САЩ и Германия,. Продуктите на Алтерко вече покориха над 100 пазара. Дружеството присъства на Българската Фондова Борса от декември 2016 г. и на Франкфуртската Фондова Борса от ноември 2021 г., където акциите му се търгуват под WKN A2DGX9, ISIN BG1100003166, код A4L.
https://allterco.com/

#Алтерко АД #Career Show Awards

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Бизнес
Последно от Бизнес

Всички новини от Бизнес »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници