Играйте с Novinite.bg и станете свидетел на престъпни заговори в "Амстердам"!

Играйте с Novinite.bg и станете свидетел на престъпни заговори в "Амстердам"!
Форум Филм
A A+ A++ A

На 7 октомври отиваме в "Амстердам" , за да разкрием един от най-шокиращите и необикновени престъпни заговори в историята на Америка. Носещ неподправения творчески почерк на режисьора и сценарист Дейвид О. Ръсел и включващ повече от впечатляващ актьорски състав, начело с Крисчън Бейл, Марго Роби, Джон Дейвид Уошингтън, Рами Малек, Робърт Де Ниро и много други,  "Амстердам"  разказва невероятно увлекателна, сложно заплетена и шокираща история, която по изключително забавен и интелигентен начин комбинира исторически факти и измислица, доказвайки ни за пореден път на какво е способен човек в името на честта и парите. 

Новият трейлър на филма ни запознава с, меко казано, колоритните главни действащи лица, замесени в амстердамската афера, и засилва мистерията около истинския извършител на печалното престъпление в центъра на сюжета и тайната организация, твърдо решена да владее света. Но кой е убиецът? И наистина ли главните герои са толкова невинни, колкото се изкарват?  Отговорите на тези и на много други въпроси, ще ни бъдат поднесени чрез уникална атмосфера, много черен хумор и забележителни изпълнения от страна на звездния актьорски състав!  "Амстердам"  обещава незабравим криминален епос, който е една от задължителните  кинодестинации тази есен.

Каним ви да станете свидетели на един от най- необикновени престъпни заговори в историята. Може да спечелите два двойни билета, ето как:

Отговорете на въпроса: Филмът "Амстердам" разглежда заплетени и шокиращи заговори в :

А) Амстердам;

Б) Америка;

В) Франция;

Тагнете в коментар приятел, с когото бихте гледали филма.

Имате време до 7 октомври включително. Победителите ще бъдат обявени на 8 октомври в novinite.bg и на официалната ни фейсбук страница.

Желаем Ви успех!

"Амстердам" е впечатляващо събитие, което трябва да се изживее на големия екран, от 7 октомври само в кината.

 

*Играта се организира от сайта Novinite.bg , който е част от интернет медийна група "Новините" ЕАД.

*"Новините" ЕАД се задължава да НЕ предоставя личните Ви данни на трети лица.

* Участието в играта означава, че сте съгласни с Общите правила за ползване на "Новините"

ЕАД, както и с официалните правила на играта.

Станете част от Novinite.bg във Facebook!

#Амстердам

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай