2022: Звездните бебета, пазени в тайна

2022: Звездните бебета, пазени в тайна
A A+ A++ A

Много родни знаменитости се сдобиха с рожби, пише dir.bg. Синоптичката на Нова тв - Гергана Малкоданска, стана майка на Белла, която се появи на този свят на 6 януари тази година. За щастливото събитие сподели самата тя в Инстаграм. Тв водещата Йоанна Драгнева роди момиченце от Мирослав Димитров. Певицата и нейната половинка имат и по-голяма дъщеричка, която е казва Анн Мари.

Сантра също влезе в отбора на майките, но дълго време пазеше новината за щастливото събитие. Тя сподели щастливата новина с кратко клипче в профила си в Инстаграм. Малката Елиза се появи на този свят на 1 март 2022 г. Няколко дни по-късно Тото призна, че е станал баща за втори път. Рапърът и половинката му успяха да запазят бременността й в тайна.

Антония Петрова-Батинкова също стана майка за втори път, без да показва корема си в социалните мрежи. Бебето се роди по естествен път на 7 юли в ръцете на д-р Анна Чорбова в столична болница. Гери Дончева даде живот на момиченце, също както и актрисата от Народния театър и носителка на "Икар" София Бобчева - нейната дъщеря Стефани-Ирини проплака в 9:35 ч. в болница "Света Анна" на 14.10. Щерката на Орхан Мурад - Сузанита, роди Матиас.

Нора Шопова се сдоби с момченце, а Ивайла Бакалова изненада всички с новината, че е родила втора дъщеря. Почти 20 години, след като роди Рая. Оказва се, че и през новата година щъркелът ще има много работа. Нови в попълнения се очакват в семействата на Джулиана Гани и Златка Райкова.


#бебе

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници