Пол Хелиър: Четири извънземни вида посещават Земята! (ВИДЕО)

Пол Хелиър: Четири извънземни вида посещават Земята! (ВИДЕО)
Рikist.com
A A+ A++ A

Пол Хелиър (Paul Hellyer) е канадският министър на националната отбрана през 60-те години на миналия век, по време на Студената война.

Той е отговорен за комбинирането на канадските военновъздушни сили, флот и армия в това, което днес е известно като канадските сили.

Бил е най-високопоставеният човек в Министерството на отбраната на Канада и човекът с най-висок ранг сред всички страни от G8, който открито говори за НЛО и извънземни.

Той говори за НЛО и извънземни от доста време, а наскоро се появи в новините на RT, заявявайки, че има поне 4 известни извънземни вида, които посещават Земята от хиляди години.

След пенсионирането си, Хелиър започва да коментира НЛО и извънземни. Неговите показания са подкрепени от стотици други високопоставени военни и политически служители по целия свят.

Включително официални документи, публикувани от десетки правителства, които официално признават присъствието на НЛО.

Пол Хелиър заявява:

„В един от случаите по време на студената война, 1961 г., имаше около 50 НЛО във формация, летящи на юг от Русия в цяла Европа. Върховният съюзен командир беше много загрижен и беше готов да натисне бутона за паника, когато се обърнаха и се върнаха над Северния полюс.

Решиха да направят разследване и разследваха в продължение на три години и решиха, че с абсолютна сигурност поне четири различни вида посещават тази планета от хиляди години. През последните две десетилетия имаше много повече активност, особено откакто сме изобретили атомната бомба.

Те са много загрижени за това и дали ще я използваме, защото целият Космос е единство и засяга не само нас, но и другите същества в Космоса. Те много се страхуват, че можем да започнем да използваме атомни оръжия и това би било много лошо за нас, а също и за тях.

Мнозина са доброжелателни, а други – не. Те идват от различни места. Дълго време знаех само за такива, които идват от различни звездни системи, например Плеядите. Има извънземни, които идват от Андромеда, и такива, които живеят на една от луните на Сатурн.”

Той добавя, че извънземните не са впечатлени от нас, земляните.

Политикът споделя още:

„Има федерация от тези същества и те имат правила. Едно от тях е, че те не се намесват в нашите дела, освен ако не са поканени. Те приеха факта, че това е нашата планета и ние имаме право да я управляваме, но са много загрижени. Те не мислят, че сме добри стопани на нашата планета.

Ние съсипваме нашата планета, правим всякакви неща, които не би трябвало да правим, а те не харесват това. Ясно са ни предупредили!

Преди десетилетия, посетители от други планети ни предупредиха за посоката, в която се насочваме и ни предложиха помощ. Вместо това, някои от нас интерпретираха посещенията им като заплаха и решиха да стрелят първо и след това да задават въпроси.

Иронично е, че САЩ трябва да водят чудовищно скъпи войни, уж за да донесат демокрация в тези страни, когато самите те вече не могат да претендират, че са демокрация, когато са били похарчени хиляди милиарди долари за проекти, които както конгресът, така и главнокомандващият са държали умишлено на тъмно.”

Още през 2007 г., Хелиър настоява световните правителства да разкрият извънземните технологии, които могат да бъдат използвани за решаване на проблема с изменението на климата.

Той казва:

„Бих искал да видя какви извънземни технологии има, които биха могли да премахнат изгарянето на изкопаеми горива в рамките на едно поколение …, което би могло да бъде начин да спасим нашата планета …

Трябва да убедим правителствата да разберат какво знаят. Някои от нас подозират, че знаят много и тези знания може да са достатъчни, за да спасим планетата си, ако се приложи бързо.“

Кой от висшите служители е следващият, който се осмелява да каже истината, която се крие от нас?

Източник: hiddentruth

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници