Сладката Мили от "Ергенът" се оказа с профил в OnlyFans

Сладката Мили от "Ергенът" се оказа с профил в OnlyFans
A A+ A++ A

Кой да предположи, че ранимата, емоционална и много влюбчива Милица от "Ергенът" ще се окаже такава скрита лимонка?! Оказва се, че тя има профил не къде да е, а в платформата за възрастни OnlyFans.

В профила си там Милица обещава всеки ден шоу на живо, писане на мръсни съобщения, снимки и видеа, свързани с фетиши. Нещо повече - Мили предлага да оценява мъжки достойнства в OnlyFans. И то само срещу 6 долара на месец!

Уви, профилът ѝ е бил активен последно през септември 2021 г., въпреки че Мили е обещавала да е активна всеки ден. Наскоро в "Ергенът" Милица призна, че е била освободена от работа. Това обаче не се е случило заради профила ѝ онлайн, а заради участието ѝ в шоуто.

Именно в "Ергенът" Милица показва доста странно поведение. Тя се разочарова, че Евгени не я покани на едно от груповите занимания на момичетата, въпреки че тя му рязала мезета и полагала грижи за него.

А и нека не забравяме, че именно нейният подарък към Евгени беше едно от най-кръндж нещата, които сме виждали на малкия екран. Тя му подари гипсова отливка на гърдите си, припомня Vbox7.

#"Ергенът" #"Ергенът" 2

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници