Помните ли я, ето какво прави сега Албена Вулева

Помните ли я, ето какво прави сега Албена Вулева
A A+ A++ A

Известно е, че в последните години устатата блондинка Албена Вулева работи като рецепционист в Кипър и вече все по-рядко се връща в родината си.

Ексводещата живее в крайбрежния град Пафос, а наскоро се завърна от почивка във Франция. Междувременно не спира да се оглежда за богат кипърец, с който да живее спокойно и по-сигурно.

Самата тя твърди, че въпреки че е на 47 години, мъжкият интерес към нея не е секнал и чужденците ѝ се радват най-много.

След като се раздели с дългогодишния си приятел Недик Недев, Вулева не е афиширала връзка с друг мъж, но многократно е споделяла, че е крайно разочарована от българските мъже, които според нея са не само много мързеливи, а и изключително стиснати, пише "Уикенд".

И докато Недик отдавна има нова жена в живота си, то Албена вярва, че си е самодостатъчна. Тя не иска деца, тъй като според твърденията ѝ майчинският инстинкт така и не се зародил у нея, пише още изданието.

Бившата тв водеща е категорична, че не би се върнала отново към телевизията заради голямата цензура. Предпочита да реализира творческите си пориви като качва съдържание в интернет, където има по-голяма свобода на словото.

Любопитна подробност е, че в последните години Вулева предпочита да държи майка си Людмила Захажаева далеч от себе си и тя нито веднъж не й е гостувала в Кипър.

#Албена Вулева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници