Пребитият шофьор на линейка разказа какво се е случило и как тумбата го е нападнала

Пребитият шофьор на линейка разказа какво се е случило и как тумбата го е нападнала
A A+ A++ A

Шофьор на линейка на "Спешна помощ" е бил пребит навръх Великден при опит да окаже помощ на ранено на пътя дете, както вече ви информирахме. Инцидентът е станал на пътя между селата Руен и Ябълчево.

Лек автомобил с 18-годишен шофьор блъска кон с каруца, в която е имало 8 годишно дете. Спешният екип се озовава на сигнала, но при опит да се окаже помощ на пострадалото дете негови роднини се нахвърлят върху шофьора на линейката с юмруци. На място се отзовават полицейски екипи, които произвеждат предупредителни изстрели. 43- годишният шофьор на линейка Реджеп Кадир е постъпил в държавната болница с опасност за живота, вече е в стабилно състояние.

"Получихме адрес, отидохме на ПТП. Имаше една блъсната каруца с някаква кола с пострадало 8-годишно дете. Имаше само някаква драскотина на главата си. Аз отидох да помогна на другото 18-годишно момче , пожълтяло беше, и изведнъж тълпата скочи върху мене. Не разбрах какво се случи, с две думи. Просто като цяло, защо съм му помагал на момчето. С нищо не съм ги предизвикал, даже не съм разговяла с тях", разказа шофьорът на линейката пред БГНЕС.

"Нанасяне на удари в областта на главата. В момента се уточнява дали има счупвания, но в момента нямаме данни за фрактура на черепни кости. Аз съм потресен от такива агресии , особено на медицински екипи , това не е за първи път в България, често се среща, заяви д-р Стефан Шишков, началник на отделението по "Неврохирургия" в УМБАЛ Бургас.

По случая са задържани шестима мъже, съпричастни към извършения побой, на възраст от 26 до 43 години, всички от с. Руен.

#побой

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници