Синът на Алфредо Торес се самоубил със скок от високо, след като гаджето Симона го зарязала

Синът на Алфредо Торес се самоубил със скок от високо, след като гаджето Симона го зарязала
A A+ A++ A

Източници на сайта HotNews разкриват, че причината да се стигне до смъртта на сина на Алфредо Торес - Шон, е момиче. Младият боксьор е взел решението да сложи край на живота си заради приятелката си, която му съобщила, че се разделят. Шон очевидно не приел лесно решението ѝ и след това дошъл моментът със самоубийството му - хвърлил се от 8-ия етаж на жилищния блок, в който живеел с майка си и двете му сестри. Не се знае дали по време на инцидента е бил сам или с него е била любимата му. Но ако е била до него, вероятно е нямало да се стигне до фаталния край, коментират негови приятели.

Случаят много напомня на този с певецът Денис Теофиков, който също се самоуби или поне такава е основната версия. "Нищо чудно Шон да се е опитал да ѝ покаже заплашително, че ще си сложи край на живота, но в същото време да не е успял да го изиграе добре и да се е стигнало до тази фатален край", предполагат някои.

От обкръжението на Шон не могат да повярват на случилото се. Определят го като изключително положителен и забавен, в никакъв случай депресивен тип. Шонката, както го наричат близките му е бил доста активен влогър в ТикТок, където публикува до последно забавни клипчета. От тях става ясно, че дамата на сърцето му се казва Симона, която той обича да нарича "боксьорчето ми". За интимната им близост свидетелстват и редица коментари под видеа на момичето в Тик-Ток. "Моите искрени съболезнования, Симонче. Той винаги ще бъде с теб, винаги ще те гледа и ще се радва на успехите ти! Не падай духом", пишат тик-токъри.

"На нея ѝ е тъпо за това, което е станало. Единствено може да е срината от това, защото го е обичала", коментират други, а трети обвиняват момичето като причината за самоубийството му. "Шон имаше уникално чувство за хумор, често се иронизираше, особено с расистките коментари отправяни към него. Уви, няма да има такъв човек повече, много ще ни липсва", коментират близки до младока.

Алфредо Торес намери сили да се сбогува със сина си:

"Почивай в мир, сине мой, ще се видим в рая", написа във Фейсбук Торес, който загуби сина си Шон, едва 20-годишен. Винаги усмихнатият кубинец сподели с приятелите си във Фейсбук не една и две снимки на момчето си, като близките му изказаха съболезнованията си.

През последните години от живота си Шон и баща му Алфредо не били особено близки, даже повече отдалечени. Почернената му майка Генка Славова-Торес днес обяви банкова сметка за дарения, за да може да изпрати подобаващо детето си. С латино танцьорът били разделени от 8 години, от него има и още три момичета.

Близки на момчето не могат да повярват все още, тъй като според източници той е бил напълно стабилен психически и физически. Приятели и треньори на момчето твърдят, че е бил с огромно чувство за хумор и се съмняват в тази версия.

"Човек с чувство за хумор не може да изпадне рязко в депресия и да сложи край на живота си.", смятат те.

Преди броени седмици е бил на спортен лагер, тренирал е активно за квалификациите през септември.

#Алфредо Торес #самоубийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници