Рядка Рогата Суперлуна разтърсва живота ни (как ще се отрази на всяка зодия)

Рядка Рогата Суперлуна разтърсва живота ни (как ще се отрази на всяка зодия)

Pixabay

A A+ A++ A

Усетихте ли как сезонът на Рака вече започна да разбърква емоциите ви? Пътуването на Слънцето през кардиналния воден знак от 21 юни ви кани да разпознаете какви са вашите емоционални нужди и как активно да ги задоволите, независимо колко временни могат да бъдат те. Въпреки това, когато предстоящата Рогата суперлуна през юли 2023 г. освети небето, способността на всеки зодиакален знак да взема рационални и реалистични решения ще бъде силно засегната. Така че, ако сте се чувствали претоварени от постоянните приливи и отливи на чувствата си, логиката е тук, за да вземе връх.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще бъде в кардиналния земен знак Козирог, следователно ще изведе на преден план необходимостта от структура, самодисциплина и продуктивност. Сезонът на Рака е напомняне за това как слушането на инстинкта ви може да ви позволи ефективно да посрещнете емоционалните си нужди, но предстоящата луна през юли ще хвърли светлина върху начините, по които сигурността също може да бъде удовлетворяваща.

Какво е суперлуна?

Предстоящото пълнолуние през юли се смята за суперлуние. Когато луната е в най-близката си орбита около Земята, тя изглежда по-голяма, оттук и наименованието "супер". Суперлуните се случват приблизително три до пет пъти годишно, което ги прави почти толкова редки, колкото и затъмненията.

Какво е Рогата луна?

"Рогатите" луни се случват всеки юли, отбелязвайки първото пълнолуние след лятното слънцестоене. Прякорът "рогата" идва от елените, които се разделят със старите си рога през това време от годината, за да може на тяхно място да израстат по-силни и по-устойчиви, пише Една.бг.

Тазгодишната Рогата суперлуна ще озари небето на 3 юли 2023 г. в 2:39 сутринта.

Овен

Вашата кариера и професионални начинания ще бъдат в центъра на събитията на 3 юли. Вие сте лидерът на зодиака, особено що се отнася до вашето призвание, и тъй като пълната луна осветява вашия 10-ти дом, ще видите, че част от вашата упорита работа в тази област най-накрая започва да се отплаща. Това може да е време да покажете проект, върху който сте работили неуморно, или може да означава важно разкритие относно бъдещите ви цели в работата. Така или иначе ще сте нетърпеливи да запретнете ръкави и да се заемете с предстоящите задачи.

Телец

На 3 юли пълнолунието ще хвърли светлина върху настоящите ви философии и вярвания. Вие процъфтявате най-много, когато се чувствате стабилизирани и стъпили здраво на земята, така че ако сезонът на Рака е замъглил логиката ви, можете да очаквате да придобиете известна яснота в тази област сега, Телци.

Близнаци

Вашите споделени ресурси, лични дела и финанси ще бъдат водещата тема на 3 юли, тъй като пълнолунието се провежда във вашия осми дом. Вие търсите много дългосрочна сигурност във финансовите си дела и това пълнолуние е момент да признаете къде може да се наложи да увеличите дисциплината си в тази област, Близнаци. Ако вече сте работили усилено, за да изплатите дълговете си, считайте тази луна за символ на всичко, което сте постигнали досега.

Рак

На 3 юли желанието ви за структура и стабилност в романтичното ви партньорство ще бъде основен приоритет. Въпреки че ви е лесно да се адаптирате и приспособявате към постоянно променящите се емоции, връзките ви с другите трябва да ви носят силно чувство за сигурност, за да се чувствате комфортно. Това пълнолуние е възможност да помислите колко надеждни са някои от отношенията ви с хората около вас.

Лъв

Навиците и рутината ви ще бъдат вашия фокус на 3 юли, тъй като пълнолунието се намира във вашия шести дом. Като създание на навика, вие сте склонни да се чувствате най-завършени, когато се придържате към някаква структура в ежедневието си, и тази луна носи желанието за усъвършенстване в тази област. Може би е време да направите някои корекции в продуктивността ви или да се отдадете на почивка и презареждане на тялото ви.

Дева

Ще дадете приоритет на удоволствието и удовлетворението на 3 юли, Деви. Въпреки че обикновено се стремите да бъдете продуктивни и ефективни, тази луна е време да се съсредоточите повече върху нещата, които ви носят радост и удоволствие. Тъй като Рогатата суперлуна е в земен знак, вие все още ще изпитвате до известна степен желание да бъдете полезни в своите начинания.

Везни

Важните отговорности в дома и семейния ви живот ще бъдат подчертани по време на юлското пълнолуние този месец. Може да ви повикат да направите услуга на член на семейството. Дългосрочните планове, които сте подготвили за вашето домакинство, сега излизат на преден план.

Скорпион

На 3 юли получаването на важни подробности и информация ще бъде ваш основен приоритет, тъй като пълнолунието се случва във вашия трети дом. Желанието ви за повече знания и прозрения продължава и изгряването на Рогатата суперлуна е вашият момент. Това също може да е време да определите нещата, което все още не знаете и трябва да научите.

Стрелец

Организирането на вашите финанси ще бъде основен приоритет по време на пълнолунието на 3 юли. Въпреки че сте човек, който търси много свобода и непрекъсната промяна, вашите пари и ресурси са мястото, където искате да поддържате нещата стабилни. Това може да е ден, в който си осигурявате необходима покупка или разпределяте бюджета си, но както и да решите да използвате тази енергия, просто се уверете, че си позволявате да се насладите на плодовете на труда си, Стрелци.

Козирог

На 3 юли пълнолунието ще се проведе във вашия първи дом на себеизразяване, хвърляйки светлина върху това как изразявате желанието си за структура, усъвършенстване и продуктивност. Ако сте се чувствали разсеяни от емоционалната интензивност на сезона на Рака, това пълнолуние ви връща към вашия център по начин, който можете да оцените и разберете. Ще научите много за себе си през юли чрез връзките ви с другите.

Водолей

Пълнолунието на 3 юли се намира във вашия 12-ти дом, което ви приканва да се оттеглите и да размишлявате. Сега е моментът да затръшнете вратата на всички лоши навици, които работят срещу вас. Макар енергията, която ще ви даде Рогатата суперлуна, да е продуктивна, това е и ден за вас, така че презаредете батериите си, Водолеи. Използвайте това време, за да обмислите някои от личните си планове и цели, но не мислете, че трябва веднага да пристъпите към действие.

Риби

Пълнолунието на 3 юли поставя вашите приятелства и общност на остър фокус. Това може да е време да се свържете с нови потенциални приятели или да изоставите някои хора, които сте надраснали. Вие приемате социалния си живот много сериозно и е важно да чувствате, че тези връзки си струват вашето време, усилия и енергия. Ще имате възможност да обмислите от какво наистина се нуждаете в дългосрочен план от вашето обкръжение и дали тези нужди са удовлетворени в момента или не.

#суперлуна #зодии

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници