Даниел Митов изригна срещу президента: Канибалска проява на Радев

Даниел Митов изригна срещу президента: Канибалска проява на Радев

Стоп кадър/бТВ

A A+ A++ A

Срамна и странна канибалска проява на президента Румен Радев. Той смята, че жертвата трябва да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала.

Така зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов коментира пред Би Ти Ви думите на президента Румен Радев от петък за Украйна.

Държавният глава заяви, че Украйна настоява да води тази война с Русия, а страда цяла Европа.

„Поредната срамна проява на президента Радев - това е малко като да твърдиш, че жертвите на канибала Чикатило сами са настоявали да бъде рязана част от плътта им. По същия начин сега кремълският Чикатило – г-н Путин, се опитва да отхапе част от територията на съседна държава, избивайки мирно население, а нашият президент се прави, че не вижда това и смята, че жертвата трябва да откъсне част от плътта си и да я даде на канибала“, картинно обясни зам.-председателят на ГЕРБ в "Тази събота" пред Жени Марчева.

Според Митов някой е убедил Радев или той се е самоубедил, че със сегашната конструкция на Европа и света е свършено и той бърза да се присъедини към някакви нови велики сили като Русия и Китай.

Смята, че едва ли не с досегашната архитектура на сигурност е свършено и че за в бъдеще държавите от БРИКС ще бъдат водещите световни сили. Това е, според мен, свързано и с посещението му в Южна Африка, има по-дълбоки причини за нещата, които говори. Излишно е да казваме, че бърка, заяви Митов, цитиран от "24 часа".

#Даниел Митов - ГЕРБ

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Политика
Последно от Политика

Всички новини от Политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници