Седмичен хороскоп до 21 юли

Седмичен хороскоп до 21 юли
A A+ A++ A

Днес може да реализирате няколко от планираните дейности и варианти. Приятели и познати ще се включат в програмата ви и всичко ще става с лекота. Близо до вода може да получите неочаквано откровение и вдъхновение, помагащо да вземете решение по болезнен за вас проблем. Върнете си дълговете и посадете цвете. Всичко ви се удава, с лекота преодолявате всяка преграда. На 15-и всичко може да уредите и подредите както ви се харесва. Ще ви помагат близки и приятели. На 16-и трудно ще се разберете с роднини по имотните и наследствени дела. На 17-и нищо важно да не се предприема. Спазвайте диета и ще се прочистите. На 18-и усещате къде ви е мястото. 19-и е добър за старт на нова фирмена дейност. 20-и ви среща с любовта, а на 21-ви подпишете нови договори.

Телец 21 април – 20 май

Ден на водата, на морския бряг или край река ще получите неочаквано творческо вдъхновение и ще намерите отдавна търсеното решение на наболелите проблеми. На едно място ще получите и нещо безплатно, а на друго ще платите за чужди удоволствия, така че ще сте квит със съдбата. Доверете се на инстинктите, бъдете с любимите, не оставайте там, където се чувствате некомфортно. На 15-и пътувайте, бързайте за морето, направете водни процедури. 16-и е най-добрият ден в този месец за покупка на жилище и имот. 17-и е рисков и опасен, ограничете контактите. На 18-и както и да постъпите, ще работите за чужд интерес, а на 19-и очаквайте удари под кръста. На 20-и вървите към изневери, които ще ви компрометират. На 21-ви действате емоционално, нападате и приятелите.

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на реката от възможности. Намирате спонсори и последователи, тръгвате заедно напред с качествени партньори и реализирате поне една своя цел, амбиция и мечта. Не се стопирайте, съберете сили и премахнете всяка преграда по пътя си. Време е да обедините възможности и ресурси с доказани партньори. Някой се жени, а друг намира подходящата за бъдещето си среда. Действайте! На 15-и сте в стихията си, може да постигнете максималното, ако вярвате само на себе си. На 16-и връзките ви ще бъдат подплатени и с имотна придобивка в бъдеще. На 17-и останете където сте, нищо важно не започвайте. На 18-и умът дава грешни сигнали, но интуицията е на ниво, послушайте я. На 19-и регистрирайте фирма. На 20-и срещате любовта, а на 21-ви влизате в конфликти.

Рак 22 юни – 21 юли

Ако от доста време не може да направите избор в каква посока и накъде да тръгнете, днес може да получите знак и да усетите благото за вас място и подходящите хора, с които да вървите напред. Ден на вашата родна стихия водата. Медитирайте близо до вода или във ваната и решението само ще дойде. Ще се намери и подходящият човек за консултации и подкрепа. На 15-и близо до вода ще получите откровение и ще намерите търсеното решение на проблемите си. На 16-17-и Луната е в Рак. Предстои прочистващо мислите и отношенията новолуние. На 18-и тръгнете в посоката, която ви привлича, ще имате ползи и придобивки. На 19-и регистрирайте фирма, сключете нов договор. На 20-и не започвайте нова връзка. На 21-ви реализирайте всяко предложение.

Лъв 22 юли – 22 август

Днес всичко е възможно и ви се дава. Ще получите подкрепа и съдействие в труден момент, близки и приятели ще ви помагат в преките ви нужди и занимания и лесно ще постигнете целите си. Може да движите две неща едновременно и да финансирате проектите на децата. Един от дните, в които лесно се разбираме, вървим в една посока и стиковаме действията си в името на общия успех. На 15-и получавате съдействие от приятели и близки и уреждате всеки проблем. На 16-и е добре за вложение в недвижим имот. 17-и може да се окаже най-тежкият ви ден в Сатурновата ви дупка. Нищо важно не започвайте. За 18-19-и планирайте старт на нова фирмена дейност. На 20-и и за млади и за стари е срещата с любовта. Луна и Венера са в съвпад в Лъв. На 21-ви уреждате успешна сделка.

Дева 23 август – 22 септември

Днес реката на вашите възможности се блъска в бентовете, издигнати от другите. Трудно ще се разберете с близките, някой поставя условия и ултиматуми, а друг се намесва в личния ви избор. Не позволявайте нищо да ви спира по пътя към голямата амбиция и личните ви желания. Ще водите битки, ще губите енергия, за да пробиете стената на неразбирането и отчуждението. На 15-и на всяка крачка срещате натиск или отпор, комуникацията с близките е трудна. На 16-и може да се разберете с роднини и да разделите имот. Предприетото ще е успешно. На 17-и почивайте, спазвайте диета, не се напрягайте излишно. 18-и е ден на диагностиците, усещате на кого какво е нужно. На 19-и влезте в нов екип. 20-и е ден на фатално привличане. На 21-ви сте агресивни.

Везни 23 септември – 22 октомври

Днес всичко може да намери своето решение и да потръгне така, както го искате и планирате. Намирате своята посока и привличате близки и приятели за съдействие. Не отказвайте подкрепа, ще си спестите и доста разходи. Обединете сили и възможности с близките и децата и приобщете съответните им половинки. Днес вие сте обединител на семейните и родови интереси. На 15-и всичко ви се удава с лекота, постигате нещо, за което преди са ви трябвали доста усилия. На 17-18-и Луната е в нехармоничния ви Рак. Очертават се проблеми и притеснения в дома, не изпускайте контрола. На 18-19-и е добре за старт на нова фирмена дейност. На 20-и сте във властта на любовта и емоциите. Вечерта ще видим прегърнати Луна и Венера. На 21-ви действайте настъпателно.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Днес печели екипната игра и политика. Действайте комплексно, впрегнете усилията на близки и приятели в посока на взаимните ви и лични интереси. С лекота ще направите полезни и приемливи за околните своите собствени цели и намерения. Каквато и преграда да се появи, ще я преодолеете и утре ще постигнете нещо голямо и важно за бъдещето ви. Днес и утре водите хорото. На 15-и близо до вода интуицията ви дава верни решения. На 16-и разширявате територията си на влияние, а някой урежда имотна сделка. На 17-и другите са притеснени, а това ще позволи да вземете не само своето, а и тяхното. На 18-и бъркате, ако не се доверите на интуицията. На 19-и конкуренцията ви прави силен ход. 20-и е рисков в любовта, а 21-ви изисква честни отношения и сделки.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Днес срещате организирана опозиция. Ще ви стопират не само конкурентите, но и близките с личните си изисквания и нужди. Постарайте се бързо да се справите с проблемите и до вечерта да тръгнете към своята цел и амбиция. Не се отказвайте от планираното, независимо че програмата ви ще се промени. Ще криволичите между свои и чужди желания и болезнени амбиции. На 15-и сте в трудна позиция, срещате прегради, поставят ви ултиматуми. На 16-и не се отказвайте от подаръците на съдбата, независимо че някои от тях ще ви затруднят. 17-и е рисков, нищо да не се предприема. На 18-19-и може да сключите нов договор и да стартирате нова фирмена дейност. 20-и ви среща с любовта. Родените в третата декада да чакат разширение в дома. На 21-ви не рискувайте.

Козирог 22 декември – 20 януари

Организирайте близки и приятели, които да ви помогнат за постигане на важна за вас цел. Ден на реката, която събира сили и мощ от много потоци и, така заредена, стига морето на своите мечти. Всяко начинание ще бъде успешно. Потърсете спонсори и покровители, обединете ресурси и интереси с доказани във времето партньори. Нищо важно да не се планира за утре, когато късметът не е с вас. 15-и ви води към важна цел и партньорство. 16-17-и са рискови и безенергийни, предстои новолуние в знака на опозицията ви Рака. На 18-и се доверете на усещанията. 19-и ви води към перспективни контакти. На 20-и ще бъдете изкушени в любовта, а на 21-ви е време да направите силен и премерен професионален ход. Очаквайте предложения и покани за съвместна делова и творческа работа.

Водолей 21 януари – 19 февруари

За родените в третата декада денят носи успехи и постигане на важни цели. Не се отказвайте на средата на пътя независимо какво се случва. Постъпете като реката, ако се появи проблем, заобиколете или го подкопайте. Ще ви помогнат приятели и близки да се измъкнете от кризата. Постарайте се да стигнете до финала на важен за вас работен проект. Търсете съмишленици. 15-и е силен и късметлийски ден за вас. Пътувайте, уредете срещи с потенциални партньори, започнете важен проект. На 16-и огледайте и капарирайте имот. На 17-и приключвайте, но нищо ново не започвайте. На 18-и прогнозите ви се сбъдват, вътрешното ви усещане ще помогне да избегнете рискове и проблеми. На 19-и правите грешен избор в бизнеса, а на 20-и и в любовта. 21-ви е успешен.

Риби 20 февруари – 20 март

Луната от Близнаци сключва рисков аспект с Нептун от Риби. Ще се наложи да се откажете от личните си планове и да следвате амбициите на близките. Ще се ядосвате на непоследователните си действия и на притискането, което другите ви оказват. Потърсете странични варианти, даващи възможност да се измъкнете от неприятен ангажимент. Близо до вода получавате откровение. 15-и е свързан с реката от възможности, но вие ще срещате прегради на всяка крачка. 16-и е ден на привличане и успехи. Някой урежда проблем с имот и наследство. На 17-и приключвате важна задача и ангажимент. На 18-и интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще прозрете една болезнена истина. 19-и носи печалби и повишение. 20-и идва с любовно изкушение, а 21-и е ден на неприятни обяснения.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници