Венета Райкова заговори за кармичен обрат! Ето кога се повтарят уроците на Съдбата!

Венета Райкова заговори за кармичен обрат! Ето кога се повтарят уроците на Съдбата!

Инстаграм

A A+ A++ A

Последната година и нещо се оказа много трудна за Венета Райкова. Водещата получи неочаквани здравословни проблеми, които буквално я извадиха от кондиция за дълго време. Това, което признава към днешна дата обаче, със сигурност обнадеждава последователите ѝ в социалните мрежи.

В много откровен и подробен пост блондинката разкрива не само през какво е минала заради проблемите си, но и как някои хора открито са ѝ се подигравали - на което тя е благодарна.

"Сега ще ви разкажа какво се случи с мен последната година и половина, за да ви подготвя, за това, което престои на някои от вас. Преживях ужасни болки в коленете, изплаках толкова сълзи, колкото не бях плакала до тук в живота ми!

Претърпях операция на коляното, след която не се възстанових добре, това натовари другото коляно и се наложи дълго време да лежа, ходих и на 4 различни рехабилитации, никой не е виновен, така е трябвало да се случи, защото всички Телци и Скорпиони минавахме кармична проверка година и половина - от януари 2022 до 18 юли т. г.

На 18 юли Лунните Кармични възли ще се сменят - Северния от Телец отива в Овен, а Южния от Скорпион във Везни за година и половина! Така че подгответе се, не е лесно и ако имате грехове, ще си платите цената. Аз имах един грях, не съжалявам за това, което направих, ако върна времето назад пак бих го направила, затова и си платих цената - болки, невъзможност да ходя, държаха ме вкъщи от началото на септември чак до 30 юни когато чух "можеш да се върнеш към живота си".


#Венета Райкова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници