Големият месечен хороскоп за август

Големият месечен хороскоп за август

Рikist.com

A A+ A++ A

Овен

За представителите на зодия Овен през август, има голяма вероятност от съдбовна среща. Необвързаните през този период могат да срещнат новите хора, които ще бъдат искрени и лоялни. Отговорете им със същото, тогава може да срещнете не само истински приятел, но и любовта.

В работата може да цари известно спокойствие. Може да изглежда, че всички бизнес партньори сякаш са ви забравили. Това обаче не е така и в края на месеца може да получите много изгодни предложения.

Любов и семейство

Избягвайте напрежението в личните отношения, в противен случай те могат да доведат до значителни спорове и недоразумения. По това време трябва да се запасите с търпение и спокойствие - това определено ще ви бъде полезно. Не роптайте срещу съдбата, която ви нанася удари един след друг, до есента нещата ще се променят към по-добро, а вие ще станете по-силни и упорити.

По отношение на любовта, вие и вашата половинка може да започнете втори меден месец. Това ще се дължи на нов етап в отношенията или предстоящото заминаване на децата в друг град за обучение. Всичко, което трябва да направите, е да обградите своя любим с грижа и внимание и той няма да закъснее, да ви поднесе много приятни изненади. За необвързаните в средата на месеца ще се отвори възможност да срещнат надежден и любящ партньор. Вероятно ще се изненадате от този обрат на събитията, защото този човек, може да е бил близо до вас от дълго време, просто незаслужено е останал в сянка.

Работа и финанси

Вярвайте, но проверявайте! Това е мотото, от което трябва да се ръководите през август. В средата на месеца трябва да проявите сдържаност и търпение, като не се поддавате на изблиците си на импулсивност. Тъй като прибързаните заключения и решения, направените грешки или погрешни изчисления могат да повлияят негативно на професионалните ви резултати.

През август някой от вас ги чакат командировки. Поемете инициативата и тогава този месец ще бъде особено благоприятен за кариерното ви израстване. В същото време трябва да подходите към всяка задача възможно най-отговорно. Не забравяйте, че по това време партньорите или началниците ви, ще ви следят под лупа. Ако се представите добре, ще може да подобрите материалното си богатство и взаимоотношенията на работното място.

Здраве

Не е лесно да изпратите представител на вашата зодия до болницата, защото до последно сте сигурни, че всичко е наред със здравето ви. Но все пак през август трябва да бъдете особено внимателни към сигналите, които тялото дава. Въпреки че навън е лято, пазете се от вируси и настинки. Сега те са особено коварни.

Препоръчва се, да визмате комплекс от витамини. Те ще действат като отлична превенция на заболяванията, а също така ще помогнат на тялото ви да се подготви за предстоящия есенен сезон

Телец

Представителите на зодия Телец през август, трябва да бъдат силни и независими. По това време трябва да разрешите много спорни въпроси, които могат да повлияят на бъдещата ви съдба.

В същото време не забравяйте за близките си, те могат да ви помогнат с това. Не трябва обаче да разчитате само на решението на някой друг - покажете своя характер и воля и тогава съдбата, ще ви помогне да разрешите всички спорни въпроси.

Любов и семейство

Не разпилявайте вниманието си върху всички ухажори - сред тях трябва да изберете един, с когото искате да свържете съдбата си. Тази година полигамията и неините проявления не са на мода. Ето защо, ако предпочетете да се виждате с няколко души наведнъж, може да изпитате разочарование и самота. Що се отнася до тези, които вече са намерили своята любов, през август ще трябва да се настроят на романтична вълна. Спомнете си, може би в средата на месеца има някаква специална дата, за която сте забравили? Ако е така, изненадайте половинката си!

По отношение на семейството и роднините, сега не е подходящото време за спорове. Не забравяйте, че всички конфликтни ситуации има риск да не се развият във ваша полза. Ето защо в отношенията с близките сега трябва да станете по-меки. Бъдете чувствителни към желанията на любимите си хора.

Работа и финанси

Може да получите няколко изгодни предложения за сътрудничество. Въпреки това, когато вземате решение, ще трябва да разчитате на интуицията си - тя ще ви помогне да изберете най-обещаващите проекти. Освен това е възможна промяна на вида дейност, отваряне на собствен бизнес или решителна революция в областта на финансовите разходи.

В парично отношение август е противоречив. Очакват се много разходи. А по-голямата част от тях ще бъдат за нуждите на децата, съпрузите, семейството и личния живот. По това време може да се научите да спестявате, както и да вземете много решения, които ще определят силната ви финансова позиция в бъдеще.

Здраве

Неуравновесеното психологическо състояние може да се превърне в истински проблем през август. В същото време е силно препоръчително да избягвате стреса и всякакви вълнения. Трябва да се обградите с хора, които са ви скъпи и общуването с които носи много положителни емоции.

Ако упорито се съпротивлявате на нервните сривове, тогава здравето ви ще бъде безупречно, а сънят здрав. Между другото, няма да е излишно да нормализирате работния си ден и да свикнете тялото да си ляга по едно и също време.

Близнаци

През август представителите на зодия на Близнаци, може да им се стори, че никой около тях не ги разбира и не ги оценява. Това обаче не е така - всички ваши приятели и роднини се опитват да ви помогнат всячески, но вие упорито не забелязвате това. Скоро ще преосмислите отношението си и ще станете още по-благодарни за комфорта, който ви заобикаля.

Спрете да търсите грешки в близките си за дреболии - това причинява много конфликти. Не забравяйте, че близките ви хора винаги са готови да ви подкрепят и бъдете им благодарни за това.

Любов и семейство

Може да ви се струва, че истинска буря на съдбата е връхлетяла вашия съюз и заплашва да го разруши. Но сега се опомнете, иначе късно ще разберете, че вие сами сте виновни за отношението, което предизвиквате у другите. Твърде дълго сте жънали плодовете на тяхната загриженост и сте започнали да приемате всичко за даденост. През август обаче, настъпва време за плащане на сметките. Сега ще трябва да обградите скъпите хора с топлина и грижа, за да си възвърнете благоволението им. Може да се наложи да се откажете от много привички, за да примамите спокойствието във вашият дом.

В средата на месеца необвързаните ги очаква изненада – може да срещнете човек, с когото ще искате да прекарвате цялото си време. Въпреки факта, че като личности ще бъдете твърде противоположни, винаги ще ви е интересно да сте заедно. Същевременно ако бездействате, рискувате да загубите своята любов. Откажете се от апатията, плувайте срещу течението, тогава личното и финансово щастие не са далеч!

Работа и финанси

Трябва да намерите оригинални решения за най-простите задачи, през август. Използвайки любознателния си ум, може да излезете победител от всяка ситуация, демонстрирайки на всички около вас своите професионални умения и способности. Сега е чудесен момент да излезете от сивата маса на своите колеги и да получите висока позиция.

Тези, които се занимават с предприемаческа дейност, трябва да бъдат по-внимателни. В края на лятото може да ви предложат няколко изгодни предложения, но ако искате да седнете на всички столове наведнъж, може да загубите своя авторитет. Изберете най-надеждния и обещаващ партньор и постепенно развивайте собствения си бизнес.

Здраве

Нервността и раздразнителността, ако бъдат игнорирани, могат да се превърнат в апатия или депресия. Освен това през август трябва да бъдете по-внимателни при пътуване и шофиране - рискът от опасни инциденти е доста висок.

Също не е нужно да се изненадвате, ако започнат да ви притесняват стомашно-чревни проблеми, защото често сте от типа хора, които предпочитат нездравословната храна пред здравословната. Паралелно, по това време може да настъпи обостряне на хронични патологии. Ето защо е по-добре от рано да вземете превантивни мерки.

Рак

През август представителите на зодия Рак не ги очакват драстични промени, с изключение на предварително планираните. Ето защо, ако в този момент чакате някакъв подарък от съдбата, тогава е по-добре да се захванете за работа. Това обаче не е толкова лошо, колкото може да изглежда на пръв поглед - очаква ви стабилност, а това винаги е по-добре от неприятните изненади, които съдбата често поднася.

Енергийният ви потенциал ще се увеличи значително, но може да станете по-не общителни и вглъбени в себе си, предпочитайки уединението и самотата. И в този труден момент е много важно да се придържате към подкрепата на доказани, надеждни партньори, които ще ви помогнат да намерите емоционален баланс и обективна визия за ситуацията.

Любов и семейство

Необвързаните ще трябва да се разберат със своите житейски приоритети и цели. Ако сте фокусирани само върху кратки романи или флиртове, тогава нищо добро няма да излезе от връзката. В друг случай, ако сте решени и искате да живеете с този човек десетилетия наред, тогава вашият съюз ще бъде силен. Отнасяйте се правилно към избора на спътник и не поставяйте външния вид на първо място, този подход рядко носи положителен резултат. Просто слушайте сърцето си и то ще ви подскаже как да спечелите симпатиите на любимия човек.

Вашите близки и роднини, ще ви поднесат много приятни изненади. По това време може да разберете за предстоящо попълнение в семейството, брак на роднини или радикална промяна във финансовото положение на някой от близките. Това време е необичайно благоприятно за близко общуване със семейството. Затова, ако отдавна не сте се виждали с вашите роднини, то сега е най-добрият момент да ги поласкаете с посещението си. Ще запазите топли спомени от тази среща дълго време.

Работа и финанси

По въпросите на работата и кариерата, ще се радвате на признание. Ако принадлежите към креативните представители на зодията, тогава е добър момент да започнете да рекламирате името си и да стартирате собствен бизнес. Всичките ви начинания по отношение на работата ще бъдат увенчани с успех, особено след като може би, отдавна мислите за смяна на работата. Не се стеснявайте свободно да изразите своето мнение и не следвайте примера на мнозинството.

Причина за неприятности могат да станат финансите, дълговете и други материални задължения. Преговорите по тази тема ще станат фон на целия месец и ще приключат едва през септември. Въпреки трудната финансова картина, ще може да разчитате на определени доходи, за да избегнете "фалита".

Здраве

Трябва да се стремите към вдъхновение и комфорт през август. Ако изведнъж почувствате жажда за промяна в начина си на живот, това е чудесна причина да следвате тази препоръка. По това време трябва да консумирате повече витамини, да започнете да се закалявате, защото сезонът на настинките е точно зад ъгъла.

За да избегнете усложнения със здравето, слушайте тялото си и отидете на рутинен преглед, ако все още не сте били на консултация. Повярвайте, този подход ще ви спести от много проблеми в бъдеще.

Лъв

Представителите на зодия Лъв през август, могат да очакват много приятни изненади не само в личният живот, но и в работата. Това могат да бъдат драматични промени - сделки, смяна на работата, раждане на дете или други приятни неща. Никога няма да скучаете, защото всичките ви приятели и роднини ще ви заобикалят с внимание и грижа. Научете се да го оценявате, иначе не е далеч времето, когато може да останете сами. Не приемайте всичко за даденост, защото вашият комфорт струва доста усилия на околните.

Вашата енергията значително ще нарасне, така че творческата и бизнес активност ще се увеличи значително. Излишната енергия обаче може да причини всякакви неудобства, както за вас, така и за другите хора. Затова през последния летен месец трябва да сдържате импулсивните си пориви, да избягвате необмислени действия и прибързани решения.

Любов и семейство

Опитайте се да бъдете по-хладнокръвни и сдържани, особено в критиките. Близките ви няма да разберат вашата грубост, когато става въпрос за техните действия и постъпки. Обърнете внимание на факта, че с помощта на вашите близки може да постигне изключителни успехи, но за това трябва да проявите търпение.

Вашите приятели и дори вашата половинка, могат да се обръщат към вас за помощ - не трябва да им отказвате добри съвети, особено ако говорите от собствен опит. По това време са възможни финансови постъпления в бюджета ви. Това ще бъде аванс или стар дълг, но може да похарчите средствата със семейството си. Така ще получите от парите максимално удоволствие и полза. За необвързаните настъпва период, когато романтичните запознанства няма да прераснат в нищо друго освен в малки романи. Ето защо си струва да се вглеждате внимателно в новите познати. Може би, ще успеете да предварително да отгатнете тяхното настроение и сериозност на намеренията.

Работа и финанси

По въпросите на работата трябва да се вслушвате повече във вътрешния си глас - той ще ви подскаже кога има опасност да загубите парите си в безперспективни инвестиции. Ако нямате собствен бизнес, тогава отношенията с началниците може да се изострят. За да избегнете това, трябва да подхождате отговорно към всяка задача, която ви поверят. В отношенията с колегите бъдете по-предпазливи - не им се разкривайте, в противен случай всичко може да завърши с предателство.

След 23 август може да получите някои съмнителни предложения, свързани с полу криминална или дори тайна дейност. Бъдете внимателни! Паричната прогноза е противоречива, тъй като се очакват много разходи. И все пак приходите ви, ще бъдат доста прилични.

Здраве

По отношение на здравето сега е благоприятен период за почивка. Може би ви предстои дълго пътуване, което ще се отрази благотворно на здравето ви. Паралелно с това има голяма вероятност от обостряне на хронични заболявания, така че най-доброто, което може да направите сега, е да предприемете превантивни мерки. Вземете витамини и се хранете правилно - тогава болестите ще ви заобиколят.

Като цяло не се предвиждат сериозни здравословни проблеми. Въпреки това е доста вероятно да сте подложени на прекомерен нервен стрес. Пазете се!

Дева

През август представителите на зодия Дева, могат да се превърнат в истински пример за грижа и любов към всички свои близки. Вашата половинка, ще бъде възхитена от вашето внимание, а най-малките членове на семейството – от грижите и търпението ви. Трябва обаче да се научите на търпение и да не притеснявате близкото си обкръжение.

Освен това се препоръчва да мислите по-малко за работа, особено през почивните дни. Погледнете през прозореца, там цари прекрасно слънчево време! Най-добре е да прекарвате свободното си време с приятели, както и да възстановите отдавна забравените близки отношения.

Любов и семейство

През този месец често може да изпитвате известна раздразнителност и да сте недоволни от себе си и поради тази причина да възникнат трудности в общуването с близките. За да избегнете неприятни ситуации, трябва по-добре да контролирате себе си и своите емоции. Така ще може да поддържате топъл климата у дома и да намерите общ език дори с онези роднини, с които дори не сте искали да общувате.

Заемете се с домакинските си задължения. Погрижете се за вашият дом, това ще ви помогне да се разсеете и да установите комуникация с близките. За необвързаните шанса да срещнат своята половинка този месец не е голям. Въпреки това, ако все пак срещнете любовта си, тогава такава връзка ще бъде дълга и щастлива. Не се дразнете от клюките, които някои познати пускат зад гърба ви. Всички те са неоснователни, така че не губете ценното си време за тях.

Работа и финанси

Ако от началото на годината сте се занимавали с не обещаващи проекти, то през август може да изпитате някои финансови затруднения. Не се притеснявайте - това са временни проблеми, след няколко седмици всичко ще се нареди и финансовото ви състояние ще се укрепи.

Същевременно трябва да станете особено законопослушни граждани, по това време дори леко нарушение на правилата по време на работа, може да бъде изпълнено със сериозни последици. Помислете за това, преди да вземете решение. Не трябва да доверявате на никого от колегите си вашите проблеми и преживявания, в противен случай не много съвестните от тях могат да го използват срещу вас.

Здраве

Сега здравето ви ще изисква голямо внимание, особено ако имате хронични заболявания или отслабен имунитет. Преминете планирани прегледи, превантивни курсове. Освен това през август ще се увеличи рискът от неприятни инциденти на пътя. Пазете се!

Като цяло здравето ви ще бъде в пълен ред, ако се вслушвате в сигналите, които тялото ви дава. Ако вашият организъм показва определен симптом – направете преглед, за да разберете причината.

Везни

Август ще е труден месец за представителите на зодия Везни в много отношения, ще трябва да положите много усилия в общуването с другите. Възможно е също делата и задачите да се сипят върху вас буквално отвсякъде. Но не се притеснявайте, ще преминете успешно всички тестове и ще излезете победители от всяка ситуация. Активно защитавайте позицията си, използвайте своите способности да възприемате информация от различни източници и да я синтезирате в последователна картина.

Този месец ще трябва да демонстрирате дипломатичните си качества, не се колебайте да използвате своето красноречие, за да постигнете целите си. Хората около вас ще оценят вашите таланти. Колективните дискусии също ще донесат добри резултати, може би ще получите подкрепа от човек, с когото сте имали конфликти, това може да бъде добро начало за силен съюз в работата и живота като цяло.

Любов и семейство

Този месец обстоятелствата ще са такива, че могат да повлияят негативно, причинявайки леки конфликти и недоразумения в отношенията на близките. Опитайте се да не приемате присърце раздразнителността на другите и се старайте да бъдете по-меки в общуването. Не трябва да изостряте и започвате конфликти, особено ако въпросът не се отнася пряко до вас.

Бъдете бдителни, когато общувате с децата, рискувате по невнимание да засегнете техните чувства. Това може да заседне здраво в паметта на детето и да намери изход само след много години под формата на недоверие и неразбиране. Влюбените могат да се сблъскат с някои съмнения, колебания, известна несигурност в сферата на любовните отношения. По тази причина трябва да сте искрени, мъдри, честни. Тогава отношенията с вашата половинка няма да пострадат. Също така се пазете от слухове, интриги.

Работа и финанси

Началото на месеца ще бъде сложно време. Вероятно ще има и значителни върхови периоди през месеца, но те ще бъдат ограничени до ситуационни задачи и с тях ще се справяте успешно. Пригответе се да работите усилено и упорито, необходимо е да сте подготвени за проблеми на работата. Същевременно може да очаквате неочаквани и приятни новини, пътувания, преговори. Следете за сроковете за изпълнение на задачите, защото в суматохата може просто да забравите на кого какво сте обещали.

По отношение на финансите месецът ще бъде разоряващ. Разходите ще се превърнат в трайно явление и в по-голямата си част ще са свързани с дългове, работа, както и почивка, нуждите на близките и любими хора. Самите вие обаче, ще може да разчитате на финансовата подкрепа на близкия си кръг.

Здраве

През август е добре да проведете обща профилактика на тялото, да се занимавате със спорт и физически упражнения, да нормализирате съня и ежедневието. Този месец не е най-благоприятният в здравословно отношение. Струва си да обърнете внимание на хода на хроничните заболявания и да се консултирате с квалифициран специалист, дори е възможно да смените настоящия си лекуващ лекар.

Ако сте бдителни и приемате сериозно дори леко влошаване на здравето, ще може да предотвратите усложнения и да избегнете сериозни заболявания.

Скорпион

През август неуморните и темпераментни представители на зодия Скорпион, ще бъдат в отлично настроение. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм и решимост да довършите всичко, което сте започнали по-рано. Това ще ви помогне да организирате времето си и да постигнете успех, както в кариерата, така и на любовния фронт.

Късметът ще ви преследва този месец, а необвързаните ще се насладят на много романтични запознанства и срещи. Приятното усещане ще се съхрани до края на месеца, така че ще сте доволни от живота и себе си.

Любов и семейство

В отношенията с любимите хора трябва да станете по-сдържани, в противен случай може неволно да нараните вашите близки. Трябва да обръщате внимание на малките неща. Може би вашата половинка, ще направи драстични промени във външния си вид, не пренебрегвайте това и тогава ще бъдете възнаградени с нейната преданост и любов. Ако са планирани важни събития, тогава подготовката за тях не трябва да се отлага, защото в последния момент може да пропуснете важни подробности.

От гледна точка на семейството и дома, започва период на затишие. Никой няма да ви отвлича от решаването на важни въпроси, ще може напълно да се посветите на реализацията на личните си цели. Очакват ви много приятелски срещи, по време на които ще получите много полезни съвети. Ваш приятел ще ви даде напътствия, тъй като е минал по същия път, който на вас ви предстои. Не пренебрегвайте съветите му и прекарвайте повече време в компанията на важни хора, които могат да играят не последна роля в живота ви.

Работа и финанси

Не търсете лесни пътища по въпросите за финансовото благополучие, настройте се да работите упорито. Не забравяйте, че сега е момент, когато вашите колеги, началници и партньори ви наблюдават внимателно. Трябва да се утвърдите като отговорни и много способни хора.

В този случай ще ви доверят най-печелившите и интересни проекти. Не се преуморявайте и не забравяйте за почивните дни. Освен това трябва да избягвате големи разходи - за предпочитане е да започнете да спестявате, отколкото да купувате всичко което ви хрумне. Може също така да използвате вашите спестявания, за започване на бизнес. Може би, като комбинирате всичките си умения, ще намерите печеливша ниша, която след известно време ще ви направи успешен човек.

Здраве

Въпреки факта, че тялото ви ще бъде изпълнено със сила, психически ще бъдете много преуморени. Ето защо няма да навреди да отидете на почивката, далеч от градската суматоха. Може да отидете в къща за гости някъде близо до града или сред природата с приятели. Направете всичко възможно да създадете атмосфера на мир и спокойствие около вас. В този случай тялото ви ще се възстанови от стреса и ще се подготвите за всички постижения, които предстоят през този месец.

Трябва внимателно да следите за своето здраве, но не и да изпадате във фанатизъм. С други думи, ако започнете да изпитвате неприятни симптоми, трябва незабавно да се консултирате с лекар. Ако обаче сте просто мнителни, това не е причина да харчите всичките си спестявания за скъпи прегледи в частни клиники. За да поддържате здравето си на достатъчно високо ниво, наблюдавайте диетата си и вземете мерки срещу възможни заболявания.

Стрелец

През август за представителите на зодия Стрелец настъпва време за ярки впечатления и нови приятели. За да стабилизирате финансовото си положение, личният живот ще трябва да се справите с огромна по обем работа. Може да се наложи да работите извънредно, отделяйки малкото си свободно време за решаване на работни проблеми. Но това не трябва да ви обърква, защото точно такъв трънлив път трябва да извървите по пътя към финансовата стабилност.

Не трябва да се страхувате от промените, новите задължения, защото точно те могат да открият напълно нови обещаващи перспективи за вас. През втората половина на август се опитайте да общувате повече, инициирайте срещи, търсете престижна работа и не се страхувайте да кандидатствате за по-високи позиции.

Любов и семейство

Невъзможно е да се предвидят събитията, които ще се случат на личния фронт през август. Тук са вероятни незабравими срещи и тъжни раздяли, както и много интересни запознанства. Освен това онези представители на знака, които наскоро са преживели раздяла, могат отново да се сближат с бившият любим, този път завинаги. Ако сте заинтересовани да живеете дълъг и щастлив живот с партньора си, тогава трябва да предприемете решителни стъпки, за да спечелите доверието му. Покажете, че сте готови за сериозна връзка и направете всичко, за да накарате човека до вас да се чувства добре.

При семейните могат да настъпят значителни промени. Те може да са свързани с преместване, смяна на работата, започване на ремонт или покупка на скъп имот. Всички тези задължения ще бъдат доста приятни. Възможни са обаче и спорове на базата на решаване на финансови въпроси. Бъдете търпеливи и постоянни, за да докажете правотата си пред членовете на семейството.

Работа и финанси

През август ще имате безусловен успех в разрешаването на всички финансови въпроси. Ако сте успешни в бизнеса, тогава ви очакват нови търгове и обемни продажби. Ако не работите за себе си, очаквайте повишения и бонуси.

Тези от вас, които искат да отворят собствен бизнес, ще бъдат подпомогнати от обстоятелствата, но е важно да не вземате прибързани решения и да не давате предпочитание на съмнителни проекти. Не забравяйте, че сте получили пари просто така, така че трябва да ги инвестирате изключително разумно. Само в този случай ще можете не само да се стабилизирате, но и да увеличите състоянието си.

Здраве

През август са възможни значителни промени в настроението. Ту ще се усмихвате, а след минута ще сте мрачни, като градоносен облак. Не забравяйте, че тези промени не са много полезни за вашето психо-емоционално състояние. Ето защо се настройте винаги да сте в добро настроение и не приемайте всичко присърце. В този случай ще може да избегнете нервни сривове и да се съсредоточите изцяло върху решаването на проблемите.

От здравословна гледна точка не сте изложени на риск от заболявания, освен ако не са свързани с непредвидени обстоятелства. Трябва да бъдете изключително внимателни и да слушате всички тревожни симптоми, които могат да се появят по това време. Не се самолекувайте и ако имате съмнения, свържете се с опитен специалист. Само той може да ви предпише правилното лечение и да предотврати развитието на сериозни заболявания.

Козирог

За представителите на зодия Козирог нещата през август могат да бъдат доста объркващи. Освен това някои проблеми ще изискват участието на адвокати и други специалисти. Не трябва обаче да мислите, че това ще продължи дълго и да се разстройвате за дреболии. Всички проблеми скоро ще бъдат зад гърба ви и ще може да се насладите на най-спокойните времена тази година.

Освен неприятните ситуации, през август ви очакват и много положителни моменти. Ще с насладите на добро настроение и здраве, особено ако започнете да работите за решаването на всички проблеми навреме.

Любов и семейство

При решаването на семейни и битови въпроси може да действате необуздано и прекалено праволинейно. А това ще навреди на общуването ви с близките. Не трябва да мислите, че нещата във връзката ви винаги ще бъдат като в приказка, защото това може да се случи само на страниците на любовните романи. Освен това необвързаните не трябва да преследват идеали, защото наблизо вече има човек, който може да ви стане отличен партньор в живота.

Тези, които вече са създали семейство, ще имат доста грижи, а вашата половинка ще настоява, да изпълнявате стриктно преките си домашни задължения. Не се отказвайте от работата, особено ако е трябвало да я свършите отдавна.

Работа и финанси

Ако сте работили достатъчно усилено, но не сте се претоварили, тогава през август, ще може да постигнете всичките цели, които сте си поставили. Етапът на планиране заслужава специално внимание. С други думи, ако искате да започнете свой собствен бизнес, сега е добър момент, не е нужно да вземате прибързани решения – обмислете детайлно всяка своя стъпка. Погледнете по-отблизо своите бизнес партньори и колеги. Те могат да навредят на позицията ви, ако продължите да споделяте с тях всички подробности от работния процес.

Ако внезапно ви завладее апатия, тогава трябва да отидете на почивка, особено ако все още не сте почивали тази година. Когато решавате бизнес въпроси, слушайте вътрешния си глас. Той ще ви помогне правилно и с изгода за себе си, да тълкувате всяка ситуация, дори и изпълнена с противоречия.

Здраве

Ако не обърнете достатъчно внимание на балансираната почивка и правилния работен график, тогава до края на месеца рискувате да се почувствате напълно изтощени. Ето защо сега, повече от всякога, е важно да се предпазите от психологическия стрес. Не трябва да търсите релаксация в алкохолните напитки. Сега те могат само да навредят на вашето здраве и да влошат проблема.

Небрежното отношение към вашето здраве няма да доведе до нищо добро, особено ако практикувате такова отношение постоянно. Трябва да се движите повече и да спортувате. Освен това наднорменото тегло представлява особена опасност. Може да се борите с него както с диета, така и с упражнения. Във всеки случай, не се очакват сериозни патологии в този момент. Намерете отдушник в здравословните и вкусни храни. Повярвайте, те могат да бъдат също толкова добри, колкото и бързото хранене.

Водолей

През август представителите на зодия Водолей, могат да се сблъскат с нервно напрежение и стрес. Те ще са свързани със затруднено финансово положение и крехко равновесие в семейството. За да преживеете този период, трябва да станете по-спокойни и уравновесени.

Не пречи да бъдете по-конкретни в изразите и хладнокръвно да възприемате всичко, което се случва в най-близкото ви обкръжение. Не приемайте присърце случващото се, в този случай ще усвоите много житейски уроци и ще насочите съдбата си към пътя на личното и финансово развитие.

Любов и семейство

Тези, които вече са създали семейство, трябва да бъдат по-внимателни към претенциите на своята половинка. Някои представители на знака са толкова увлечени в изграждането на собствената си кариера и набиране на финансови резерви, че напълно са забравили за вниманието, което трябва да обръщат на тяхното семейство.

По отношение на семейните връзки ви очакват много промени. Това може да е брак на близки роднини или раждането на деца. В такъв момент трябва да бъдете внимателни към малките неща, да не забравяте за празниците и събитията, които са значими за всички членове на семейството.

За необвързаните представители на знака има опасност, да влязат във връзка с егоистичен и безпринципен човек. За да избегнете това, внимателно оглеждайте хората около вас и не се забърквайте с подозрителни личности.

Работа и финанси

Трябва да бъдете много внимателни по въпросите, свързани с инвестициите. Ако сте намислили да започнете собствен бизнес, тогава ще трябва да преминете през много бюрократични процедури. Не забравяйте, че само тези, които са обмислили целия си бизнес до най-малкия детайл, могат да успеят. Не пренебрегвайте съветите на по-опитните от вас, такива които са преминали през същия трънлив път, които ви предстои. Ако са ви дали някакви препоръки, тогава ги изслушайте и се опитайте да ги вземете предвид в действията си.

По отношение на финансите, тези които все още не са стигнали до необходимостта да работят за себе си, трябва да бъдат по-отговорни в преките си работни задължения. В този случай, ще успеете да постигнете успех, да се докажете пред началниците и да спечелите уважението на колегите си.

Здраве

Ако сте от тези представители на знака, които не се грижат за своето тяло, то тогава ви очакват много здравословни проблеми. Никого не трябва да вините за това, че настроението ви е лошо. Не забравяйте, че ако сте раздразнени или обидчиви, това в никакъв случай не е причина да се карате с всички около вас и да си късате нервите.

Грижата за здравето трябва да започне веднага. За да направите това, изберете посока в спорта, в която се чувствате сигурни, както и се откажете от вредните навици, с които злоупотребявате напоследък. Избягвайте лечение с алтернативни методи, особено ако точната диагноза е неизвестна. Не забравяйте, че този подход може да доведе до болница. По-добре е да диагностицирате патологията навреме, в противен случай ще се сблъскате с необходимостта от скъпо и продължително лечение.

Риби

Този месец си струва да обърнете специално внимание на въпросите касаещи кариерата. Началото на август ще бъде особено успешно за работата и професионалната реализация. Освен това ви предстои сериозно да поработите върху себе си, може да анализирате своите действия. Може би дълго време сте се отнасяли към някого несправедливо и предубедено.

Опитайте се да бъдете по-меки и снизходителни с приятелите и близките си. Месецът е добър за инвестиции в имоти и големи покупки. През август ще имате успех в комуникациите, това време е добро за преговори и сключване на изгодни сделки.

Любов и семейство

Този месец ще бъдете неотразими, ще успеете да разкриете своя потенциал, което ще увеличи шансовете да привлечете погледа на обекта на своята симпатия. Ако вече имате връзка, тогава трябва да проявите нежност и грижа към любимия човек.

В семейния кръг не се затваряйте в себе си, потърсете комуникация с близките, те и вие сега наистина ще се нуждаете от това. През август лесно ще намирате общ език с хората, а това ще допринесе за развитието на приятелските връзки.

Работа и финанси

Началото на месеца ще бъде белязано от приятни събития и изненади в кариерен план. Ако животът ви даде нова възможност, тогава не се колебайте да я вземете, определено ще успеете. Може би кръгът от вашите сътрудници и съмишленици ще се разшири значително.

Втората половина на август е свързана със значителен енергиен спад. Но вие ще успеете да доведете започнатата работа до край с помощта на вътрешните си резерви и волеви характер. Ако имате цел, в чието постигане сте сигурни, тогава никакви препятствия по пътя няма да ви спрат. Обърнете внимание на околните, може би в съюз с другите ще може да получите това, което искате по-бързо.

Здраве

Възможно е напоследък да не сте обръщали особено внимание на здравето си. Август е месец, в който определено трябва да се вслушвате във вътрешните усещания, да се погрижите за здравето и благополучието си.

Ако имате вила или градина, е добре да поработите с ръцете си. Не се занимавайте с тежка физическа работа, направете нещо приятно, например, присаждайте цветя или подгответе място за беседка. Престоят сред природата и чистият въздух в най-кратки срокове ще помогне за възстановяване на вашето здраве и ще ви даде решителност и увереност за последващи активни действия

Източник: astrostar.eu

#месечен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници