Садизъм: Изплуваха смразяващи подробности за убийството на Митко в Цалапица

Садизъм: Изплуваха смразяващи подробности за убийството на Митко в Цалапица
A A+ A++ A

"Убили са го от бой и след това са минали с колата върху него" - това казва жители на Цалапица за убийството на Димитър Малинов.

"Ами, отиде си! Младо момче на 24 години. Това е садизъм според мен.

Говори се за наркотици, но колко е вярно, за финансова, че е била пречката.

Майка му живее тук, а баща му в Стамболийски, те са разведени. Той е дошло момчето тук на гости и казал на майка си, че го заплашват да го бият и изчезва.

Излиза, те го карат с колата от тяхната улица и го карат там и са го пребили. Убиват го от бой и са минали с колата през него.

Вече умряло момчето, те минават с колата през него и са го заровили там", това разказа жител на селото, цитиран от Plovdiv24.bg.

Мъжът уточнява, че това е основната версия, за която се говори в селото.

Според него е имало съучастници: "Двамата братя близнаци са помогнали, с тяхната кола са го закарали и там са го мачкали, след като е умрял, копаят, заравят и хвърлят строителни отпадъци върху него, но са го намерили.

Бил помагал и бащата на близнаците - така казват хората".

"Полицията ни разпита. В цялото разследване служители от кметството бяха поемни лица, свидетели на място на претърсванията и отделно ни разпитаха дали имаме някакви контакти с него.

В четвъртък той е подписал, преди да замине, пълномощно, с което упълномощава баща си да му изкара документи", това разкри към кметът на Цалапица Ивайло Данаилов за Рангел, който се издирва за убийството на Димитър.

Кметът на Цалапица Ивайло Данаилов

"Заминал е три дни по-късно за Германия, доколкото разбрах, но на нас ни каза, че бърза да си замине и затова иска да си изкара пълномощно", добави кметът.

Ето какво казва още Данаилов за съмненията на хората, че има съучастници: "Има някаква информация, 100% съм сигурен, която е неофициална и е на ниво приятели между извършители, съучастници и прочие.

Тази информация е ясна и на полицията, но тя не е общодостъпна. По данни от полицията 13 човека са разпитвани. Това е някаква групичка приятели близки, познати".

#Цалапица #убийство

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници