Ето коя е официалната жена на насилника Георги СНИМКА

Ето коя е официалната жена на насилника Георги СНИМКА

фейсбук

A A+ A++ A

Касапинът Георги Николаев Георгиев от Стара Загора, който наряза с макетен нож 18-годишната Дебора, е женен за сервитьорка, писа „Ретро“.

Официалната съпруга на 26-годишния татуиран изверг, който отново бе тикнат в ареста, се казва Криси Георгиева. Двамата са заедно повече от 5 години. Сгодили са се на 12 септември 2018 г.

Малко по-късно са вдигнали сватба, а на 11 юни 2019 г. се ражда и първородната им дъщеря Никол. Момиченцето скоро е навършило 4 години.

От социалните мрежи на съпругата на Георги става ясно, че преди години е била сервитьорка и е работила в една от дискотеките, в които той е бил охранител.

В момента тя се занимава с рисуване и продава творбите си във фейсбук групи. Криси не е коментирала публично зверството, причинено от мъжа ѝ. Не е ясно дали тя изобщо е знаела за паралелните му интимни отношения с жертвата Дебора.

Оказва се, че насилникът Георги, извършил зверството с Дебора, е бивш джудист и в ученическите си години е имал и отличия от състезания в бойния спорт. 26-годишният Николаев живее в къща в близкото до Стара Загора село Братя Кунчеви заедно с родителите си. Баща му Николай имал собствена ферма за животни, като отглеждал най-вече коне. В селото бил известен с прякора Пържолата. Майката на насилника пък работела в селската поща.

#Георги

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници