Астрофизик: Извънземните може да са като богове за нас

Астрофизик: Извънземните може да са като богове за нас

pixabay

A A+ A++ A

Професорът от Харвард Ави Льоб казва, че извънземните може да създават вселени - включително нашата собствена - в лаборатории. Това би могло да е възможно, ако имат "богоподобен" интелект, предава Daily Mail.

Астрофизикът от Харвард твърди, че ултра-напредналите цивилизации може би вече имат способността да създават "бебета вселени в лаборатория".

Ави Льоб е бивш председател на катедрата по астрономия на Харвард. Той е известен с твърденията си, че извънземните съществуват и дори са посещавали Слънчевата ни система.

Професор Льоб наскоро откри малки метални фрагменти от междузвезден обект, разбил се в Тихия океан, и трябва да публикува откритията си след седмици. Ученият изследва фрагментите, за да разбере дали те не са част от извънземен космически кораб, припомня dir.bg.

Той обясни пред Fox News, че цивилизация, която е милиони години по-напреднала от нас, може да е развила разбиране за това "как да обедини квантовата механика и гравитацията". Това би им позволило да пресъздадат космическите условия, необходими за появата на Вселената.

Идеята за създаване на живот в лаборатория може да звучи пресилено за повечето, но учените са създавали едноклетъчни организми и преди, а Льоб каза, че това е "качество, което приписваме на Бог в религиозните текстове".

#НЛО

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници