Типове мъже, които ще съсипят живота ви - бягайте от тях

Типове мъже, които ще съсипят живота ви - бягайте от тях

pixabay

A A+ A++ A

Психолозите са съставили списък на най-ненадеждните и неприятни мъже от всички, които можете да срещнете по житейския си път. Да ги видим кои са.

Лепката
Веднага те кани на втора среща след първата. И може да започне да обсъжда съвместно бъдеще, деца, живот под един покрив веднага.
Много жени, на които им липсва мъжко внимание, ги харесват. Но такъв мъж може да бъде инфантилен или манипулативен.
Има и вариант много да го е страх да не ви загуби. Или е много влюбен, или преследва меркантилна цел.

Нестабилният
Има мъже, които са нестабилни в абсолютно всичко. Днес се обаждат, а утре не. Появяват се и бързо изчезват. Това си личи дори по настроението – един ден е приказлив и весел, а друг - рязко изпада в депресия и тъга.
Подобна нестабилност може да е индикатор, че е манипулатор, насилник и нарцисист. Човек трябва да има някакъв вътрешен баланс. Да, случва се всичко понякога да върви зле, но ако и в нормална ситуация си е същият, това е показател, че по-добре да нямате общо с него.
Един мъж може да е нестабилен на 18, на 20, най-много на 23-25, но ако е по-възрастен, това определено не е нормално. Връзките изискват морална стабилност. Такъв мъж няма да ви донесе щастие. Само нови проблеми.

Консервативният
Това са мъже, които смятат, че жените трябва да си стоят вкъщи с децата си, да готвят и да чистят. Те не виждат смисъл в проявата на женска инициатива по отношение на работата и бизнеса. Жената е само майка и нищо повече.
Да се доказва нещо на такъв човек е абсолютно безполезно. Ако срещнете по пътя си такъв, който не е в състояние да промени мирогледа си, по-добре е да нямате общо с него.
Тези мъже имат нагласата „мъжът винаги е прав“. Ако не сте готови да му се подчините и да се приспособите, тогава е по-добре дори да не започвате връзка. Без значение колко пари има, колко е внимателен и щедър.

#мъж

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници