Тир пламна на "Струма", затапи магистралата

Тир пламна на "Струма",  затапи магистралата

Ники Драгиев/ФБ група Кулата-Промахон

A A+ A++ A

Товарен автомобил с чужда регистрация се е самозапалил на автомагистрала "Струма". Инцидентът е станал на няколко километра преди Дупница, край Делян, в посока към Благоевград. Образувала се е огромна километрична колона от автомобили.

В социалните мрежи пътуващи към Гърция пуснаха снимки на горящия автомобил.

Временно движението при км 41 на АМ „Струма“ в посока Благоевград се осъществява в изпреварващата лента поради горящ тежкотоварен автомобил в аварийната, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Трафикът се регулира от "Пътна полиция", съобщават от Пътната агенция.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира шофьорите да спазват правилата за движение, да карат внимателно, спазвайки дистанция и със съобразена скорост, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик.

По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент. Eмоционалното шофиране не гарантира по-кратко пътуване, но застрашава живота и здравето на всички останали, които спазват правилата.​


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Закон и ред
Последно от Закон и ред

Всички новини от Закон и ред »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници