Викат в МВР княгиня Калина, за да я обвинят за пиянската изцепка

Викат в МВР княгиня Калина, за да я обвинят за пиянската изцепка
A A+ A++ A

Княгиня Калина отново е призована чрез упълномощен адвокат да се яви в Областна дирекция на МВР – София, където да ѝ бъде повдигнато обвинение за причинената от нея катастрофа след шофиране в нетрезво състояние, предава обществената телевизия.

Щерката на Симеон Сакскобургготски катастрофира в Боровец на 19 август. При направен тест с дрегер са били отчетени 1,5 промила алкохол. По-късно Калина Сакскобургготска е отказала да даде кръвна проба в болница. Полицията конфискува автомобила, с който тя бе причинила инцидента.

Миналата седмица нито тя, нито нейн адвокат се явиха в областната дирекция на полицията в София. Мотивът беше, че адвокатката ѝ била в чужбина. Ако княгиня Калина не представи основателна причина за евентуалното си неявяване и днес тогава може да се стигне и до принудителното ѝ довеждане пред разследващите.

Вчера в Рилския манастир Симеон Саксобургготски за първи път коментира случая с дъщеря му, като го нарече „от едно малко нещо се превърна в голямо нещо“. Княгиня Калина също присъства на панихидата за смъртта на цар Борис Трети, но запази мълчание.

#княгиня Калина

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Криминални
Последно от Криминални

Всички новини от Криминални »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници