Любовен хороскоп за септември

Любовен хороскоп за септември

Pixabay

A A+ A++ A

Любовта през септември ще бъде динамична и пълна с изненади. Очакват ни редица промени и обрати. При някои представители на зодиака може да има подновяване на минали връзки, създаване на нови или приключване на такива, които вече са се изчерпали. Звездите ни съветват да не бързаме, да внимаваме с необмислените думи и действия.


Овен

Скъпи Овни, през септември месец личният ви живот може да се промени значително. Ще искате да анализирате минали връзки и да избегнете грешки в настоящите. Опитайте се да се съсредоточите върху положителното и направете нещо хубаво за сродната си душа, ако сте обвързани.

Месецът ще е богат на романтични срещи и разходки, както за вас, така и за търсещите нова любов. Вашата чувствителност е на върха! Запазете спокойствие и бъдете търпеливи. Ако има неприятни ситуации, те могат да се разрешат, но само с добра комуникация.

Телец

При Телците през новия период ще цари хармония и спокойствие. Те трябва да спрат да се борят с темперамента си и да започнат да го приемат такъв, какъвто е. Това ще изиграе положителна роля в любовните отношения с партньора им. Така ще могат да постигнат дългоочакваното спокойствие, нежност и топлина във връзката.Някои представители на зодията може да преминат към нов етап в отношенията.

Много е важно да не бързате в нищо, Телци. Необвързаните ще бъдат заети повече с битови въпроси, работа и има вероятност любовта да остане леко на заден план. Забавлявайте се и се грижете добре за себе си, любовта няма да ви подмине.

Близнаци

Новият месец за родените под знака на зодията ще донесе променливост в настроенията, но от друга страна няма да липсват приятни изненади, въпреки че не са изключени и някои противоречия на любовния фронт. Близнаците често променят мнението си или действията си. Много представители на този знак могат да разберат, че половинката дълго време е крила нещо от тях, което ще предизвика негативни емоции. Звездите ви съветват да не бързате с кавгите, а да се опитате да разберете постъпката на вашата сродна душа.

От друга страна, някои двойки ще преразгледат връзката си и статусът им може да се промени както към добро, така и в посока раздяла. Свободните Близнаци ще имат шанс да подновят минали връзки, но преди да направите това, трябва добре да помислят. В противен случай съществува риск да се разочаровате. Що се отнася до новите отношения, те ще се развиват по-бавно.

Рак

Романтичен и красив месец очаква Раците. Септември ще бъде изпълнен с хармония, романтика и спокойствие. Много необвързани представители на зодиакалния знак ще успеят да намерят своята половинка. Но трябва да не се затварят в себе си и да внимават с негативните настроения.

Раците във връзка отново ще се почувстват привлечени от партньора си и ще могат да подновят топлите емоции помежду си, а това ще ги накара да се почувстват по-желани и обичани. При някои необвързани представители на зодията предстоят съдбовни срещи.

Лъв

Лъвовете, които са във връзка, ще се почувстват обичани и желани, но при условие, че самите те покажат реципрочност към партньора си. Не забравяйте, че вашата гордост няма да пострада, ако споделяте чувствата си и търсите начин да се сближите с любимия ви човек. Самият Лъв е много ярък знак в зодиака, така че представителите на зодията винаги се стремят към повишено внимание и понякога дори насочват чара си към трети човек. Ако сте в сериозна връзка звездите ви съветват да се въздържате от този импулс, в противен случай няма да е възможно да се избегнат кавгите.

Дева

Деви, през новия период ще имате възможността да преодолее много проблеми, което веднага измества любовната сфера на заден план. Тези, които имат сродна душа, не трябва да позволяват това, защото избраният няма да толерира такова отношение към себе си. Необвързаните няма да се притесняват от липсата на любов в живота си, защото първият месец на есента може да им предостави приятни романтични емоции.

Везни

За някои от вас, които са във връзка може да има притеснения относно надеждността на партньора ви. Звездите ви съветват да бъдете търпеливи и да не взимате необмислени решения. Подкрепата на Венера ще помогне на Везните да разрешат най-объркващите и неприятни ситуации на любовния фронт. Хубавото е, че ще успеете да се справите с емоциите и капризите на партньора си, и да си организирате романтично забавление за двама. Свободните Везни трябва внимателно да гледат на новите познанства, тъй като е възможно да срещнат партньор за дългосрочна връзка.

Скорпион

Поради трудния си характер, Скорпионите трудно изграждат връзката, за която винаги са мечтали. В същото време септември ще бъде изпълнен с предизвикателства, които няма да се отразят много благоприятно на любовната сфера. Звездите ви съветва да се въздържате от хапливи изказвания към любимия човек. Необвързаните представители на зодията, също ще бъде важно да следят думите и действията си, тъй като могат неволно да обидят чувствата на някой, който изпитва симпатия към тях.

Стрелец

Септември за Стрелците ще бъде период на прибиране на плодовете от положените им усилия. Този месец е резултат от онези решения, които някои от вас са взели по-рано. Следователно, романтичните отношения могат да бъдат изпълнени с приятни и щастливи събития. За тези, които са във връзка, звездите предвещават голямо разнообразие от емоции. През втората половина на месеца започва да се отваря нещо ново пред вас.

Но Стрелецът трябва да бъде снизходителен към всички грешки на своя избраник и да помни, че няма идеални хора.

За необвързаните, звездите са подготвили неочакван обрат в личния им живот. Те ще открият напълно нови аспекти на стари познати, което ще им позволи да погледнат по нов начин на тези минали отношения.

Козирог

Козирози, през първата половина на септември, ако нямате половинка до себе си, бъдете много внимателни с новите познанства, тъй като може да се окаже, че някой не е съвсем искрен към вас. Втората половина на месеца ще ви донесе много романтични и радостни срещи. През този период звездите ви съветват да спрете да затваряте сърцето си и да се отворите за нови любовни възможности. Обвързаните ще се радват на страстни емоции, те ще бъдат много по-привлечени от домашните и тихи, уютни моменти с любимия човек.

Водолей
Първата декада на септември ви носи някои проблеми в личния живот. Възможно е определени връзки да бъдат прекъснати. Нова любов може да се появи в живота на Водолеите съвсем внезапно и да се окаже, че тя е в лицето на техен познат и приятел. Средата на месеца предвещава романтични срещи и неочаквани приятни изненади. За онези от вас, които са в стабилни връзки, звездите са им приготвили хубави мигове с любимия човек.

Риби

Септември ви предвещава много вълнуващи срещи, романтични изненади и създаване на трайни връзки. Под покровителството на Нептун, Рибите ще могат да бъдат по-освободени в любовните дела и поведението им ще стане по-естествено, което много ще се хареса на партньора. Началото на месеца е подходящо за анализ на реални връзки и спомени. Звездите обаче предупреждават да не се сравняват настоящите връзки с минали. Това може значително да попречи да се насладите на приятните моменти. Трудности в любовта не са изключени, но ще успеете да ги разрешите.

Източник: az-jenata.bg

#любовен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници