Ясновидецът Божидар Караджов: На Борисов му е заложено да бъде президент!

Ясновидецът Божидар Караджов: На Борисов му е заложено да бъде президент!

Фейсбук/Божидар Караджов

A A+ A++ A

Ясновидецът Божидар Караджов е родом от Варна и е официално вписан в световната книга с пророци. Има завършено висше образование – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската академия в Свищов. Сам споделя, че притежава необичайна дарба от дете, но дали тя е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните, е въпрос на гледна точка. Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора. От повече от 15 години прави пророчества, голяма част от които се сбъдват, пише "Ретро".

Преди дни Караджов направи своята прогноза за политическото бъдеще на България. "След юли ще има предсрочни избори. Бойко Борисов няма да има шанс за трети път да стане премиер, но му е заложено да стане президент", коментира Караджов.

Според него България ще тръгне напред, когато започне да я управлява жена. Но това няма да бъде Мария Габриел.

"Тази година ще продължат земетресенията в Турция. Гърция също ще бъде разлюляна, но понеже там строителството е ниско, няма да има големи щети. Тези трусове ще бъдат усетени в България, но няма опасност за населението. Пожарите, които гърците ще видят обаче, ще са бедствие, което планетата не помни. Тази година Щатите ще се отърват, но догодина ще пострадат много. Като цяло 2024 ще е годината на бедствията", предрича още феноменът.

Божидар Караджов често е наричан "човекът чудо". Ясновидецът е първият, който вижда страшния пожар във влака по линията София – Кардам. В началото на 2015 г. в телевизионно интервю Караджов с точност предсказа трагедията с авиокатастрофата над Френските Алпи. Още през 2008 г. предсказва и описва в книга земетресението, което засегна Турция и Сирия на 6 февруари тази година. Повече от 35 000 души загинаха и над 80 000 бяха ранени при трусовете с магнитуд 7,8 и 7,6 по скалата на Рихтер с център град Кахраманмараш.

В по-дългосрочен план "човекът чудо" вижда астероид, който ще премине покрай Земята през 2029 г. "Няма да падне на нашата планета, но ще повлияе на магнитното поле на абсолютно всички сателити. Познайте какво се случва тогава – няма да има ток, интернет. Затова в момента подготвят нова програма за пречистване на космическия боклук. Тя все още не е пусната, нито обявена, но се работи по въпроса", допълва ясновидецът.

#Божидар Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници