Ясновидецът Божидар Караджов: Васил Терзиев ще стане премиер, идат предсрочни избори

Ясновидецът Божидар Караджов: Васил Терзиев ще стане премиер,  идат предсрочни избори

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Васил Терзиев ще стане министър-председател на България!

Това обяви сензационно пред "България Днес" световно признатият ясновидец Божидар Караджов, който в началото на 2014 г. разкри за бъдещите тогава проблеми между Русия и Украйна и отцепването на Крим, както и много други важни събития за света и страната ни.

"Категорично мога да кажа, че Васил Терзиев има бъдеще в политиката на национално ниво. Сега на власт определено идват новите лица, които ще сменят старите. Бъдещето на Терзиев е ясно", разкри пророкът. По негови думи новоизбраният кмет на София ще управлява и ще постигне мнозинство в общинския съвет в близките три седмици.

"Това, което забелязвам, е, че хората са толкова наплашени и очакват, че когато дойдат новите "демони" в политиката, ще ограбят всичко. Но смея да твърдя, че това няма да се случи", казва Божидар.

Караджов е доволен от местните избори
Божидар Караджов. Снимка: Фейсбук/Личен профил

Според Караджов жителите на София могат да разчитат, че ще имат кмет, който ще изпълни ангажиментите си към всички, и няма да ги дели на сини, червени и зелени.

"Терзиев ще изпълни около 60% от обещанията си, което никак не е малко. Виждам, че ще има нови детски градини, разширяване на метрото, както и нови станции, които бързо ще бъдат започнати и завършени", убеден е ясновидецът.

За сметка на това бъдещето на Ваня Григорова е коренно различно от това на Терзиев.

"Григорова няма да стане председател на БСП. Това, което виждам, е, че тя има бъдеще в политиката, но чак след около три години", убеден е Караджов.

Според пророка брюнетката на този етап ще се отдръпне от политиката.

"Очакват ни предсрочни избори, но съм сигурен, че Ваня Григорова няма да се намеси там. Виждам, че сега ще има период на отдръпване, но след три години ще се завърне и ще участва в развитието на лява партия, но със сигурност няма да е БСП", споделя Божидар, който сравнява бъдещето на Григорова с миналото на Мая Манолова, когато отказва да бъде омбудсман.

"За съжаление, инерцията, която Григорова е набрала сега, няма да успее да я оползотвори след три години, когато се завърне", сигурен е пророкът.

Антон Хекимян няма бъдеще в политиката като лице на България.

"Това, което се вижда при бившия телевизионен водещ, е много интересно, защото определено не е в страната ни. Сега е ясно, че получава позиция като общински съветник, но позицията, която ще заеме догодина, е свързана с европейските избори", не е изненадан Караджов. По негови думи бъдещето на Хекимян е предначертано като това на Елена Йончева и ще се премести в Европа.

"Със сигурност няма да се завърне в старото си поприще на журналист поне в близките 5-6 години. Виждам, че ще заживее щастливо в Белгия като евродепутат и ще е много доволен от заплатата, която взима", разкрива ясновидецът.

Бъдещето на София е ясно, а жителите ще останат много доволни от избора си. Ситуацията ще е същата и за Пловдив, Бургас и Стара Загора.

"Хората в Бургас и Стара Загора не изненадаха с избора си за кмет. Димитър Николов и Живко Тодоров са мажоритарни фигури. В близките четири години те ще успеят да постигнат, дори по-добри резултати от очакваните. Няма да лъжа, ще им се наложи да поработят здраво, за да запазят вярата у хората, които са гласували за тях, но ще се справят отлично", убеден е Божидар.

Според пророка бомбата на местните избори тази година беше хвърлена в Пловдив.

"Костадин Димитров беше два пъти кмет на район "Тракия". Никой не го броеше за балотаж, а камо ли да стане кмет на Пловдив", шокиран е дори Караджов.

Въпреки това по думи на ясновидеца Градът под тепетата ще постигне много добри резултати и ще догони развитието си, което изостава в последните години.

"Още в края на 2024 година предстои ударно завършване на новите проекти за града", заключава пред вестника световно признатият пророк.

#Божидар Караджов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници