Живеещи в района на катастрофата: Ад е тук след 21 ч., фучат със 100 км/ч!

Живеещи в района на катастрофата: Ад е тук след 21 ч., фучат със 100 км/ч!
A A+ A++ A

Хората, живеещи в района на жестоката катастрофа в събота вечер, при която бе прегазено момче на 15 години, настояват да се сложат легнали полицаи по улицата, тъй като никой не се съобразява с ограниченията, показа репортаж на bTV.

„По 10 или 15 пъти на ден оттук минават хора с по над 100 километра в час. Въобще не говорим за спазване на ограничението от 50 км/час. В близост има известно моторджийско кафе, дискотеки, барове. След 21 часа става състезание“, каза Сабин Коларов, който живее в непосредствена близост до кръстовището между ул. „Цар Иван Шишман“ и ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“ в София.

„От години искаме тук да се сложи легнал полицай. Предполагам, че не го правят заради МВР, за да могат да минават на лампи с превишена скорост. В близост са три училища – 7 СУ, 133 СУ и 6 ОУ. Преди една година моето куче удариха на тази пешеходна пътека“, обясни Коларов.

„Думата справедливост я няма и няма да я има, докато господата депутати и г-н Денков не са запознати с проблемите на всички семейства и защо се стига до безнаказаност. Чакат се с години експертизи. Чакат се с години кръвни тестове. Чакаме с години решения на съда. Всички тези убийци са на свобода и продължават да имат шофьорски книжки“, посочи Петя Иванова, майка на загинало дете след катастрофа.

„Още колко убити деца трябва да има на пътя, за да се случи нещо“, каза още тя.

„Ани и Явор бяха пометени на 50 метра от входната врата на дома си. Тази трагедия, която се случи е показател за ужасяващите проблеми. Както шофирането след алкохол и наркотици, така и шофирането с превишена скорост трябва е умишлено деяние – няма какво да се заблуждаваме“, допълни Жулиета Михайлова.



#блъснато дете

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници