Изхвърлете тези неща от дамската си чанта! Носят беди, а парите ви изтичат

Изхвърлете тези неща от дамската си чанта!  Носят беди, а парите ви изтичат
A A+ A++ A

Чантата може да каже много за вкуса на собственика си. Но съдържанието е за енергията и ценностите, с които тя живее. Изброяваме 7 неща, които е най-добре да държите далеч от дамската си чанта, за да се предпазите от бедност, самота и болести.

1. Счупени или неизползвани предмети

О, това е гробище от стари химикалки, втвърден лак за нокти и стари ключове от последния апартамент. Тези на пръв поглед безобидни неща могат не само да събират прах, но и да застояват и дори да източват енергия. Ако артикулът е счупен или не е необходим, тогава е време да изпразните чантата от него.

2. Сувенири от бивш любовник

Задържането на малките неща, които ви напомнят за минали връзки, е пряк път към самотата. Предмети от минал живот имат сдържаща енергия. Докато не се отървете от подобни сувенири, новата любов няма да почука на вратата ви.

3. Неплатени сметки и касови бележки

Нищо не носи толкова енергия на бедността колкото неплатени сметки и смачкани касови бележки, разхвърляни на дъното на чанта. Те са поели цялата сила на финансовите задължения и просто нямате място за нови парични потоци, пише Актуално.ком.

4. Счупени огледала в пудреница

Парчетата от огледала винаги обещават нещастие не само за вас, но и за хората около вас. Тяхната енергия е толкова негативна, че води до болести и дори смърт. Спасете себе си и близките си от драмата и незабавно се отървете от всички парченца лош късмет.

5. Лекарства с изтекъл срок на годност

Всички лекарства имат срок на годност. Използването на остарели лекарства може не само да навреди на вашето състояние, но и да доведе до заболяване, тъй като старите лекарства развалят енергията на вашето здраве. Пазете чантата си от лекарства с изтекъл срок на годност. Така ще се спасите от всякаква тъга.

6. Стари снимки

Старите снимки привличат лош късмет. И няма значение кой е изобразен на тях и в какво настроение. Старите снимки сами по себе си привличат негативизъм. За бизнес жена такива снимки ще донесат провал в работата. Старите снимки ще попречат на самотната жена да срещне любовта си, а семейната жена да намери хармония в къщата. Снимките на портфейла трябва да се сменят всяка година. Снимка, която е на повече от дванадесет месеца, започва да излъчва отрицателна енергия.

7. Игли и карфици

Това не са предмети, които трябва да носите със себе си. По-добре е да не слагате всички пробиващи и режещи инструменти в дамската чанта. Пренебрегвайки правилата, вие плашите късмета и успеха. Ако трябва да вземете игла и конец, тогава те трябва да бъдат поставени в плик, а след това в чанта.


#поверия

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници