Битка на гигантите се задава във „Фермата“

Битка на гигантите се задава във „Фермата“

бТВ

A A+ A++ A

Битка на гигантите се задава в деветия сезон на „Фермата: Нишката на живота“ по bTV. В понеделник, 18 септември, Арената ще се огъне под краката на едни от най-масивните и мотивирани мъже в стопанството. Дали ще съумеят да превърнат теглото си в предимство или, напротив, то ще се окаже сериозен недостатък, ще стане ясно в отборния елиминационен дуел.

От червения тим „Канатица“ в битка ще влязат операторът на пристанище Георги Петров и земеделецът Кенан Асил. Към тях ще се присъедини фината, но жилава и амбициозна писателка Цветина Иванова. Честта на зеления „Елбетица“ ще защитава експертът в борбата с финансовите измами Георги Стоянов, който вярва, че волята му е повече от излишните килограми. В зеления тим влизат също дизайнерът Сергей Панайотов и продавачката на цветя Емилия Георгиева.

В понеделник участниците ще покажат на какво са способни в три индивидуални и две отборни битки. Кенан Асил от „Канатица“ и Георги Стоянов от „Елбетица“ ще трябва да демонстрират огромна издръжливост. В рамките на 30 минути те постоянно ще клякат и ще се изправят, обръщайки по Арената черни и бели плочи. „Трудно е да се скрие, че имам повечко килограми. Всички смятат, че съм тромав и че съм лесна мишена. Но грешат. Вярвам, че това, което е отвътре, понякога преминава границите на физически възможното“, обясни Георги, който е един от най-добронамерените участници и често е наричан „сърцето на Елбетица“.

Съотборникът му, актьорът Петър Петров, обаче е скептичен към тази философия. „Гого е страхотен човек и има много силен дух, но разчита много на него и изключва всички други фактори, които са налице“, твърди той. В индивидуалните битки Георги Петров от „Канатица“ ще се изправи срещу Сергей Панайотов от „Елбетица“, а при жените Цветина ще се срещне с Емилия.

През тази седмица настроението в „Канатица“ е минорно. Отборът очакваше да спечели битката за привилегия и да се измъкне от агонията на „ада“. Сблъсъкът, в който двата тима трябваше да демонстрират силна визуална памет и координация, обаче завърши с безапелационна победа за „Елбетица“. Поредното поражение съкруши играчите от „Канатица“. „Разочарована съм, писна ми! Спортувала съм много години, мога и да падам, и да ставам, но тези загуби са твърде много!“, заяви собственичката на автокъща Лилия Ел Абани. „Не мога да си намеря място вече, искам да хвана гората и да обикалям два дни“, допълни бившият футболист Костадин Велков. След разгорещени дебати съотборниците стигнаха до извода, че трябва да си изберат капитан с точна преценка и бързи реакции, който да ги сплоти и да ги поведе към победата.

#"Фермата" #Фермата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници