Хороскопът на Тамара Глоба за октомври

Хороскопът на Тамара Глоба за октомври

Pixabay

A A+ A++ A

Хороскопът за октомври 2023 г. на Тамара Глоба вещае трудности за всички знаци на Зодиака. Астрологът прогнозира промени в живота на Въздушните знаци. Огнените знаци ще бъдат подложени на изпитания за във всички сфери на живота. Земните знаци ще трябва да работят усилено, а представителите на Водата ще се сблъскат с конкуренция на работното място.

Любов

Положението на Венера през октомври е такова, че тя не се влияе силно от други планети, затова повечето зодиакални знаци да не чакат радикални промени в любовта. Отношенията в семействата ще бъдат спокойни и стабилни. Конфликти може да възникнат не поради ревност или желание за разнообразяване на личния живот, а заради неблагоприятни ситуации на работното място. Неразбирателството между любящите хора може да се появи на фона на финансови въпроси.

Октомври е подходящ месец за нови запознанства. Дори ако връзката не се превърне в романтична, през втория месец на есента можете да откриеве верни приятели, с които връзките ще продължат дълго време. Звездите обещават успех на онези, които са решили да разкрият любовните си чувства през този период и да направят предложение. Двойките, които искат да запечатат връзката си чрез брак, също могат да разчитат на благоприятното влияние на звездите.

Кариера и финанси

Хороскопът на Тамара Глоба предупреждава бизнесмените, че през октомври те трябва да бъдат внимателни към партньорите си. Не трябва да се доверяват на нови познати, особено ако те обещават някаква голяма изгода. Доверчивостта може да доведе до загуби. Не трябва да рискуват и да се впускат в авантюри. Звездите ще помогат на онези хора, които ще работят усилено. Всички проекти, които се изпълняват обаче, трябва предварително да бъдат разработени в детайли. Дребните неточности могат да доведат до провал на целия сценарий.

Средата на есента е подходящото време за тези, които са уморени от застоя. Ако отдавна планирате да смените работата или сферата си на дейност, тогава е по-добре да го направите именно през октомври.

Печеленето на пари през този период няма да е лесно. Късметът ще обърне гръб на тези, които планират да намерят лесни източници на доходи. Не трябва да купувате лотарийни билети, тъй като това ще донесе само разходи. По-добре е да започнете допълнителна работа, която определено ще попълни изтънялия портфейл. Освен това през втория месец на есента много хора ще могат да върнат стари дългове.

Здраве

Здравето на повечето зодиакални знаци през октомври зависи от това какъв начин на живот е водил човек. Колкото повече се е грижил за тялото си, толкова по-лесно ще му бъде да избягва есенните вируси и настинки. Ако активно сте прекарали почивката си, опитвайки се да се придържате към здравословен начин на хранене, съчетано с адекватна физическа активност и т.н., ще се чувствате добре през цялата есен.

Хроничните заболявания може да се влошат при Земните знаци, затова при първите симптоми за това, трябва незабавно да се свържат със специалисти. Октомври е подходящ и за превантивни мерки по отношение на здравето.

Зодиите през октомври

Водните знаци ще бъдат най-малко засегнати от промени. Представителите на огъня ще бъдат активни и пълни с енергия, която могат да оползотворят в много области. Въздушните знаци ще изразходват много умствена сила, опитвайки се да намерят съмишленици. Представителите на елемента Земя е възможно да изпитат разочарования, но те ще успеят да ги издържат спокойно.

Овен

Точният хороскоп на Тамара Глоба обещава на Овен прилив на творческа сила. Те ще могат да предложат много нови идеи и планове, които ще искат да реализират веднага. По-добре е обаче да бъдат осъществени с онези партньори, които Овенът отдавна познава и на които се доверява. Ако има планирано пътуване през октомври, то ще бъде успешно, независимо от целта му. Ваканцията, отложена за есента, ще донесе приятна почивка, а командировката - успешно завършване на започнатия бизнес.

В семейството Овенът ще почувства признание и любов, но представителите на този знак също трябва да отговорят на близките си с топли чувства. През октомври е възможно да се възобновят отношения с хора, връзката с които е прекъсната. Не се изненадвайте, ако стар приятел или дългогодишен партньор се свърже с вас с изгодно предложение.

Телец

Телците ще бъдат напълно потопени в работа, така че ще имат малко време за семейството си. Това може да доведе до дребни кавги, които по-късно обаче рискуват да се превърнат в по-големи конфликти. Затова представителите на този знак, въпреки заетостта, определено трябва да обърнат внимание на семейството. Октомври обещава на Телеца много нови познанства. За онези, които все още не са намерили своята сродна душа, една случайна среща обещава да се превърне в романтична връзка. Не се колебайте и се доверете на чувствата си. Звездите благоприятстват раждането на нова любов. Месецът също е добър за извършване на големи покупки, които отдавна са отложени. Трябва обаче да инвестирате пари с повишено внимание и само в доказани проекти.

Близнаци

Близнаците ще си намерят ново занимание, което ще повлияе въру целия им живот. Може да се наложи да променят обичайния си начин на живот или дори да сменят местоживеенето си. Но такива промени ще се харесат на въздушния знак, ще му донесат удовлетворение.

Има вероятност да се разпадне стара връзка, която отдавна е напукана. Близнаците обаче ще преживеят раздялата, без да се тръшкат много. Въпреки монотонното и пладно есенно време, оптимизмът и жизнерадостта няма да променят хората от този знак. През октомври Близнаците трябва да бъдат особено внимателни, точни и отговорни. Не може да се дават обещания, които е невъзможно да бъдат изпълнени. Трябва да защитят здравето си, тъй като то ще бъде уязвимо през този период.

Рак

Раците ще се чувстват самотни не само у дома, но и на работа. Настъпил е период, в който животът ще тества техните бизнес и човешки качества за издръжливост. Конкуренцията ще ги преследва навсякъде. Представителите на този знак трябва да съберат сили и да покажат, че са постоянни, почтени и професионалисти, защото в службата си Раците ще трябва да докажат, че са добри специалисти. Ако успеят да направят това, те ще получат увеличение на заплатата, както и уважение от страна на колегите. Раците ще имагт и подкрепата на семейството си. Но в същото време те не трябва да забравят, че близките също се нуждаят от тяхната любов и грижи.

Лъв

Лъвовете ще трябва да се сблъскат с недовършени дела, които могат да се появят както в сферата на професионалната дейност, така и в личния живот. Проблемите трябва да бъдат решени внимателно, като се вземе предвид влиянието на всички възможни фактори. Гордостта и самолюбието могат значително да попречат на представителите на този Огнен знак, така че е необходимо те да бъдат потискани.

Възможно е Лъвовете да получат неочаквано предложение, на което трудно ще откажат. Представителите на творческите професии ще имат възможност да се изявят в различно амплоа. Доолко успешен ще бъде такъв опит, зависи от тяхната упоритост и положен труд.

Дева

Октябрь обещает Девам много работы, однако делать ее людям этого знака будет в радость. К тому же велика вероятность, что начальство оценит усердие Дев, вознаградив их премией.

За представителите на този знак е време да направят равносметка. Октомври е добър период за размисъл. Не трябва да започвате нови начинания или да се втурвате към търсене на нови връзки. Трябва да се вслушате в себе си, да разберете своите слабости и силни страни, да си поставите нови цели и да определите начините за постигането им. Съществува вероятност за връщане към предишни връзки, които от позицията на днешния ден ще изглеждат различно. Трябва да внимавате със здравето си. Добър период е да започнете да спортувате.

Октомври обещава на Девите много работа, но те ще я вършат с удоволствие. Освен това има голяма вероятност шефовете да оценят усърдието, като ги възнаградят с премия.

Везни

На Везните м. октомври носи много положителни емоции. Представителите на тази зодия ще оценят по достойнстов любовта и спокойствието, царящи в семейството им. Децата ще зарадват родителите си Везни с успехите си. Везните ще успеят да реализират всичките си планове, което със сигурност ще им донесе печалба в дългосрочен план.

Везните ще работят добре в тандем и не бива да отказват участие в екип. Такава дейност ще бъде изключително продуктивна за тях. Звездите не обещават голям финансов успех на Везните, но те няма да имат затруднения с финансите.

Има вероятност да се наложи да се разделят със стари навици, но за представителите на елемента Въздух този процес ще бъде безболезнен.

Скорпион

Октомври вещае трудности за Скорпионите. Те ще се чувстват самотни и неразбрани. Няма да е лесно хората от този знак да намерят подкрепа от близките си. Скорпионите трябва внимателно да следят състоянието на психичното си здраве, може да се наложи да посетят лекар. Емоционалните преживявания ще се отразят и в работата им. Възможни са трудности в общуването с колеги или началници. Скорпионите трябва да проявяват такт, дружелюбност и спокойствие, въпреки лошото си настроение.

Ако успеят да си вземат седмица отпуск през октомври, определено трябва да се възползват от нея, за да възстановят душевното си равновесие.

Стрелец

Стрелците ще се чувстват уверени и независими. С такава настройка те ще сполучат във всичките си дела. Представителите на този знак ще могат да реализират отдавна замислени планове. Големи промени ги очакват в любовната сфера. Звездите обещават на Стрелците пътувания, по време на които ще могат да завържат много делови познанства. Освен това те ще имат възможност да си починат и да натрупат нови впечатления. Няма да имат проблеми със здравето. Стрелците ще почувстват прилив на сила и енергия.

Козирог

Любовният хороскоп обещава на прагматичните Козирози ново увлечение, което ще заеме всичките им мисли. Семейните представители на този знак може да се почувстват самотни. Това обаче е временно усещане, затова не трябва да се фиксират на него. Многото работа, която ги очаква през октомври, ще им помогне да превъзмогнат лошите мисли. Звездите препоръчват да прекарват свободното си време у дома или заобиколени от стари приятели. Общуването с тях ще премине на ново ниво и ще донесе удовлетворение на Козирозите. Представителите на знака трябва внимателно да следят здравословното си състояние, тъй като през този период са особено уязвими.

Водолей

На Водолея през октомври звездите обещават добра печалба от сделки. Каквото и да предприемат хората от този знак през октомври, всичко ще им носи доходи. Въпреки това, има голяма вероятност парите да се изпарят със същата лекота, с която са се появили, затова Водолеите трябва да се ограничат в разходите. В личния им живот може да настъпи криза, ако не спрат да флиртуват с представители на противоположния пол.

Ако държите на половинката си, накарайте я да почувства вашата любов, Водолеи! Трябва да отделите повече време на децата и родителите си.

Самотните Водолеи ще бъдат заобиколени от внимание, но има тъвърде малка вероятност нови запознанствата да прераснат в трайна връзка.

Риби

Рибите ще открият у себе си нови таланти, които ще успеят да приложат в необичайни за тях дейности. Представителите на този знак ще имат нови фенове, а кръгът им на общуване ще се разшири. Всичко това ще донесе на Рибите значително удовлетворение, което ще се отрази на настроението им. Те ще бъдат изпълнени с оптимизъм, който ще започне да се предава и на другите.

Има вероятност да започнат романтична връзка, но да не се надяват, че тя ще изтрае дълго време. На Рибите, които имат семейство, звездите обещават спокойни и полноценни отношения.

Средата на есента е подходящото време да се отървете от лошите навици и да се погрижите за здравето си. Октомври ще бъде пълен с изненади за Рибите, по-често - приятни.

Източник: maguri.ru

Превод и редакция: Fitwell.bg

#месечен хороскоп #Тамара Глоба

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници