Седмичен хороскоп до 6 октомври

Седмичен хороскоп  до 6 октомври

Рikist.com

A A+ A++ A

Овен 21 март – 20 април

Съветът е днес да не се включвате в агресивни прояви. Луната от Овен е в опозиция на Марс и на масовата карма. Не бива да се провокира общественото мнение. Случилото се днес ще има своите рикошети до края на седмицата. Където се съберат повече хора, може да прескачат искри. Днес ще спечелите с умерен и балансиран тон във всички житейски посоки. Увеличете самоконтрола. На 30-и печели балансираната и компромисна политика. Сключените бракове ще са успешни и дълготрайни. В следващите дни предстои пренареждане на схемата. 1-и дава на всеки шанс. На 2-и ще се получава по заслуги. 3-и не е ден за обвързване. На 4-и не се разсейвайте в много направления. 5-и идва с победа, но на 6-и се заражда тежък конфликт, не раздухвайте огъня.

Телец 21 април – 20 май

Ведър и хармоничен ден, в който ще ни покровителства висшата любов. Чудесно е за обвързване, за сватби и годежи. Сложете край на изчаквателната политика, решете с кого и как ще продължите напред. В неблагоприятна позиция са тези, които не могат да направят своя избор. Дано не останете от два стола на земята. Ако направите правилен избор, в следващите два дни ще печелите. 30-и е добър за сключване на брак. На 1-и Луната навлиза в Телец и до вечерта идва в съвпад с Юпитер и Уран. Ще се похвалите с неочаквана придобивка и печалба. На 2-и не отклонявайте предложения. 3-и носи непредвидени рискове. На 4-и само една цел ще бъде постигната. 5-и ви дава пропуск за голямата игра, получавате повишение и преназначение. На 6-и печелят информираните.

Близнаци 21 май – 21 юни

30-и и 1-и са най-добрите дни за сключване на брак и годежи. Всичко предприето ще носи ползи. На 2-и всеки си прибира реколтата и получава по заслуги. На 3-и се очертават намеси в работата и дейността ви, някой ви изнудва. На 4-и сте в ролята на ловеца, нищо не ви убягва. 5-и е чудесен за преговори и споразумения, за подписване на нови договори и старт на нови инициативи. 6-и е ден за учене.

Рак 22 юни – 21 юли

Родените в третата декада днес трудно удържат емоциите и влизат в излишни разправии. Луна и Марс са в конфликт със Слънцето ви. Реагирате агресивно на лични забележки и критика. Не си нарушавайте спокойствието и комфорта, овладейте бързо огъня на разгарящите се страсти у дома. Символ на деня е умереността във всичко. Всяко отиване в крайности разболява и вреди. 30-и е ден, изискващ разбирателство, крясъците разболяват. На 1-и получавате отсрочка и важна придобивка. Нещо, за което сте се притеснявали, се урежда. 2-и идва с проблем в любовта, но бизнесът ви е на ниво. На 3-и ограничете контактите в мрежата, мошениците дебнат. На 4-и подписвате важен договор, а на 5-и успехът ви е до обед. На 6-и проблемите са повече за родените до 1 юли.

Лъв 22 юли – 22 август

Един ведър и хармоничен ден. Любовта дава крила, някой се жени, а друг прави предложение. Край с летните игрички, време е да се постъпи отговорно, да се направи равносметка на личните отношения и чувства. Ден за уединение, за прочистващи и релаксиращи процедури. Не само чувствата и отношенията, но и кръвта се обновява. Спазвайте диета, изхвърлете отровите. 30-и е ден за любов, за признания и обвързване. Луната от Овен е в брилянтен аспект с Венера от Лъв. На 1-и бъдете внимателни, някой печели на ваш гръб. На 2-и влизате в конфликти, които може да ви изправят и пред закона. Загубеното трудно ще се върне. На 3-и всеки получава заслуженото. На 4-и сиренцето е в капана. На 5-и правите голяма крачка напред, а на 6-и сключвате изгоден договор.

Дева 23 август – 22 септември

Сключилите брак днес и утре ще бъдат покровителствани от висшата любов. Не нарушавайте хармонията, не планирайте за днес тежки и приключващи разговори. Сега е моментът да си дадем втори шанс, да направим своите стъпки и отстъпки към тези, без които животът ни се обезсмисля. До два дни чакайте подарък от съдбата и благоприятно развитие на някакъв проблем. На 30-и споровете разболяват, търсете пътя на компромиса и помирението. На 1-2-и ще получите подкрепа от неочаквано място и от тези, на които в миналото сте помогнали в нещо. На 3-и лесно се попада в капани. Ако на 4-и сте разсеяни, ще пропуснете нещо важно и голямо. На 5-и успехът идва към края на работното време, а на 6-и печелите конкурс и знанията ви се отплащат.

Везни 23 септември – 22 октомври

Луната от Овен е срещу Марс от вашия знак. Само един грешен ход и интересите ви ще се сблъскат с тези на силни конкуренти и противници. Изчакайте, не насилвайте събитията, проявете добра воля, дори да не срещате разбиране и компромиси от другата страна. Деца и родители влизат в конфликт и развалят отношенията си поради намесата на трети лица. Бъдете умерени. На 30-и с всичко се примирявате, само мир да е. 1-2-и носят придобивки и пари, решавате основните си проблеми. На 3-и оказвате подкрепа на някой закъсал в живота и така си спечелвате спонсор и благодетел. На 4-5-и постигате максималното и подписвате изгодни договори. Идват чакани поръчки и доставки. Още вечерта на 5-и нещо ще се обърка и на 6-7-и ще плащате с лихвите за всичко.

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

Днес печелите с дипломатичност и премерен тон. Стопете дистанциите, направете предложение, уредете си приятелски и делови срещи, постарайте се да изчистите различията и недоразуменията. Денят е чудесен за годежи, предложения и сключване на брак. Висшата любов ще ви пази и направлява връзката ви. Точно днес не влизайте в разправии и конфликти, крясъците разболяват. На 30-и с всеки може да се разберете, помирите и разрешите спорните въпроси. На 1-2-и три планети от Телец и Венера от Лъв ви гледат в нехармонични аспекти. За всяка грешка ще си плащате с лихвите, конкуренцията се обединява. На 3-и отвръщате на удара. 4-5-и идват с печалби, привличате спонсори. На 6-и знанията и добрата ви информираност ще ви помогнат да направите силен и обезпечаващ ход.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Не пропускайте момента да се разберете по спорните въпроси с близки и любими и да стопите дистанциите. Не се събирайте с много хора, останете насаме с любовта, уточнете отношенията си, направете предложения и чакайте такива. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Проблемите са за тези, които участват в публични инициативи, където не се знае кой стои зад кадър и какво цели. 30-и е ден за сближаване и помирение. 1-и е чудесен за сватби и годежи. На 2-и чакайте награди за свършената или недовършена работа. 3-и е рисков предимно за родените в първата декада. Не се обвързвайте, не подписвайте нови договори. Всичко, от което се откажете на 4-и, после ще ви трябва. На 5-и късметът ви идва следобед. До утре вечер подпишете нови договори, ще имате късмет.

Козирог 22 декември – 20 януари

Днес с пълна сила ви въздейства масовата карма. Не се включвайте в митинги и демонстрации, дистанцирайте се от места, където може да има сблъсъци на мнения и позиции. Денят изисква хармония, останете на приятно и защитено място сред хора, които не ви натоварват. Днес няма да оправите света, а само ще се сблъскате с проблемите на другите и ще качите кръвното. На 30-и не си нарушавайте спокойствието, но до вечерта ще се появи неприятен дразнител. На 1-2-и печелите по всички направления на живота. Някой сключва брак, а друг стабилизиращ и дълготраен договор. Ще получите нужната ви финансова подкрепа. На 3-и няма честна игра, не очаквайте да ви направят услуга. На 4-и постигате важна цел, а на 5-и започвате нови начинания. 6-и е рисков.

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес оставете да ви води любовта, помирете се, разберете се, тръгнете заедно в посоката, която се чувствате обезпечени. Нищо важно да не се оставя за утре, когато някои отношения може да ескалират в негативна посока. Очертават се намеси на трети лица, които днес отсъстват или изчакват своя шанс, за да попречат на плановете ви. Не влизайте в разправии, днес те ще ви разболеят. На 30-и с такт и разбиране може да постигнете и непостижимото преди. В следващите дни всичко ще върви наопаки, особено в любовта. Внимавайте с интимните връзки по месторабота. 3-и залага капани пред всеки, но и вие залагате своя. На 4-и сключете нови договори, целта е лесно постижима, упорствайте. На 5-и осъществявате перспективна връзка, а на 6-и знанията и уменията ви дават плод.

Риби 20 февруари – 20 март

Денят е напрегнат, изисква се примирие и помирение, но там, където се е насъбрало много негативизъм, ще има изблици на агресия и желаното примирие и помирение ще дойдат след това. Нужни са реформи и реорганизации. Представете исканията си, без да използвате ултиматуми. Конфликтите днес ще засегнат болезнено всички участници в споровете и ще свалят общото ниво. На 30-и Луната е в съвпад с масовата карма и в опозиция на Марс. Потисканата енергия търси начин да се освободи. Вероятни са провокации и конфликти. Препоръката е смирение. На 1-и всеки ще получи това, което си е заработил в миналото. 2-и определя личните ни лимити. 3-и е денят на мухоловката. На 4-и гоните химери. На 5-и късметът ви ще дойде следобед. 6-и е ден за проучване.

Неда Иванова, "Телеграф"

#седмичен хороскоп

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници